FoolofRemorse Публикувано Януари 11, 2012 Публикувано Януари 11, 2012 Добър ден, може ли да ми кажете как да си дропна китарата в С, първо да поясня с Корт х6 съм, тоест с двупосочно тремоло. Изгледах доста клипове, но не мога просто, първо развивам горе, след това слагам под тремолото пластинка, след това дропвам в Д после първа струна в С и след това завивам, и после не знам какво да правя с пружините отзад.... Гледах това видео --------------> Моля Ви помогнете ми
wolverine Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 така като чета разбирам че си в Ми. Лично аз те съветвам да развиеш горе сваляш с 1 тон в Ре, отваряш отзад капака и отпускаш (развиваш) болчетата които държата тея пружини за да се отпусне тремолото и да се изравни с грипа; след като го отпуснеш настройваш пак и 6-та струна сваляш в До и пак си нагласяш флойда като той трябва да е равен (на 1 линия) с тялото; след това пак настройваш докато си пасне идеално. затягаш горе и си готов. Винаги когато бараш отзад пружините горе задължително трябва да ти е отворено. Дано съм помогнал, успех! 1
Lord Shredulous Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 (Редактирано) С 9ки или 10ки ще трябва бая да отпуснеш пружините отзад, за да е успоредно тремолото на тялото на китарата. Ако това няма да ти е вече строят за тази китара, ти препоръчвам да не се захващаш. Ако пък ще е - по-дебел комплект струни, още една пружина отзад и нагласяне на интонацията и тръс рода. Редактирано Януари 11, 2012 от Lord Shredulous 1
rockfire Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 Изобщо не е за тебе тази операция младеж! Купи си дебели струни 11-12 поне и помоли батко си Марин ,/ако желае / да ти помогне! http://forum.muzikant.org/user/3836-liquid-death/ 1
killer Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 Бих те посъветвал да си блокираш тремолото изцяло ако не държиш да имаш тремоло за този строй. Така ще имаш стабилността на фиксиран бридж и ще можеш бързо и безболезнено да минаваш от строй в строй. За по-дебелите струни и тръсрода колегите са писали по горе. Но ако искаш само да пробваш как звучи, без да пипаш допълнително китарата, горният метод ще ти помогне. Успех. Марио
bluelemon Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 (Редактирано) Хм, това да си дропваш китара с флойд само за пробата си е бая гърч. После за да я върнеш в Ми пак половин час. Колегата killer ти го е рекнал. Блокирай си тремолото или си вземи http://www.dtuna.com/ Редактирано Януари 11, 2012 от bluelemon
FoolofRemorse Отговорено Януари 11, 2012 Автор Отговорено Януари 11, 2012 За да не пиша нова тема, се чудя как да разбера дали струните ми са 9-тки или 10-тки
kirchev08 Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 хаха и аз мисля . че шублера , ще свърши работа
FoolofRemorse Отговорено Януари 11, 2012 Автор Отговорено Януари 11, 2012 Добре де не ме нападайте Все пак никой не се е родил научен
rockmaniak Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 Ами колега смени си струните и ще знаеш кави са - все пак трябва и да се сменят чат пат
rockfire Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 Колеги модератори затворете сагата ,че върви към дълги продължения!
Jica Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 аз сам с Корт х 6 аз направих така с 4 пружини струни 10ки започва6 да настроиваш отгоре надолу след време ще усетиш че 6 та се по отпуснала малко пак на 6та и я донастроиващ важното флоида да е успореден
Mairomaster Отговорено Януари 12, 2012 Отговорено Януари 12, 2012 ^А ти, на училище ходиш ли, или не си тръгнал още? 1
Recommended Posts