ALBIREO Публикувано Юни 1, 2006 Публикувано Юни 1, 2006 Преди време чух един на Данелектро, но няма с какво да го сравня... Бих се радвал, да ми препоръчате марка/модел октавер Цитирай
circles Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 вземи си WAHMMY, многофункционален е! има и октавер и още камара интервали и шантави звукове Цитирай
Sieger Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 вземи си WAHMMY, многофункционален е! има и октавер и още камара интервали и шантави звукове Дам! А те парите от небето ще паднат Цитирай
circles Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 вземи си WAHMMY, многофункционален е! има и октавер и още камара интервали и шантави звукове Дам! А те парите от небето ще паднат за пари не е ставало въпрос момче просто се придържам към темата и ПРЕПОРЪЧВАМ Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Чел съм добри мнения за BOSS OC-2, който си е класика, но вече не се произвежда. В момента в РФ се предлага BOSS OC-3, но отзивите за него не са много добри. Иначе на Берингер има някакъв евтин октавър, но Динакорд не го внесоха у нас. Цитирай
ALBIREO Отговорено Юни 1, 2006 Автор Отговорено Юни 1, 2006 WAHMMY-то кач пара? Хубаво ли е това наистина? Някъде в БГ предлага ли се, дето може да се чуе? Цитирай
Atari Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Доколкото се сещам във Фактор, ако го има - 420 кинта Бая народ го ползва доста, значи не е лошо, хехе Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 мноу пари т'ва бре 420 линта. За тея пари някакво процесорче ще си земеш с октавери и простотии........ малко извън темата да питам някой да има предства дали Динакорд продават камоинчета на Берингер още, че ми требе едно хорусче сори за офа Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 мноу пари т'ва бре 420 линта. За тея пари някакво процесорче ще си земеш с октавери и простотии........ малко извън темата да питам някой да има предства дали Динакорд продават камоинчета на Берингер още, че ми требе едно хорусче сори за офа По принцип продават, ама за хорусчето най-добре ги питай или виж на място. Цитирай
разбойник Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 За нормални пари най-добре Boss OC-2 (ако намериш на старо) или OC-3. Ей този Digitech: http://www.digitech.com/products/synthwah.htm както и повечето процесори също имат октавери. Трябва да чуеш и да прецениш как ти звучат - някой са по-синтетични, други звучат по-натурално. Виж също и как реагира на по-ниски тонове - някои "бавят" и как се държи при интервали и акорди. Аз не бих си взел Whammy за да го ползвам само за октавер. Иначе е як От това, което съм пробвал фаворит ми е EBS Octabass (виж сайта им тук - EBS), но е сравнително скъп, а и не се намира в България. Цитирай
ALBIREO Отговорено Юни 2, 2006 Автор Отговорено Юни 2, 2006 А Whammy-то за какво друго може да се ползва? Има и други ефекти в него? Цитирай
разбойник Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Ползвай нет, ще намериш достатъчно информация! Освен октава отдолу можеш да слагаш разл. интервали под или над тона, да променяш тона с педала плавно нагоре и надолу и т.н. Ето едно парче с Whammy - бруталия!!! STOOL (още от същия тип - http://www.myspace.com/joboj) Цитирай
ALBIREO Отговорено Юни 2, 2006 Автор Отговорено Юни 2, 2006 Мноу яку! Уамито кефи... Ще ровя из нета утре, щото днес няма да намеря достатъчно време Ако някой може да даде още инфо, ще съм благодарен Цитирай
DaftFunk Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 мноу пари т'ва бре 420 линта. За тея пари някакво процесорче ще си земеш с октавери и простотии........ малко извън темата да питам някой да има предства дали Динакорд продават камоинчета на Берингер още, че ми требе едно хорусче сори за офа Продават да.. ама им вдигнаха двойно цената.. преди месец бяха по 40-50 лева.. а сега са на 92 някъде хех. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 http://www.digitech.com/products/whammy.htm Струва си. Цитирай
Recommended Posts