Lord Shredulous Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Айде, темата се обърна пак. Кой каквито китари си харесва, да си ги харесва. И мен Шектър не ме грабват нито с външност, нито с някакъв запомнящ се звук, ама не ходя да го оповестявам, нали? 1 Цитирай
bustard Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Не целях да ги обиждам и не съм ги...просто не ми харесват по различни причини ...доста се пресилих с "Hater", особенно с марка с такъв доста висок авторитет в форума. Извинете за грешката, но китарният ми вкус е такъв... 1 Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 ...аз пък като заклет фен на Ибанез трябва чесно да призная че шектърите имат може би най-доброто съотношение цена/качество...и високия им клас модели звучат убийствено...само дето са около два пъти по-евтини от сходните модели на останалите фирми... Цитирай
dickens Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Аз само ще вметна че за около $800 - $900 получаваш LTD от доста видок клас Друг е въпроса кой на коя марка е фен, нали така 1 Цитирай
Xoce Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 (Редактирано) Да не се изказваме неподготвени, но LTD MH-350NT радва! Айде от утре почват пак часовете в даскалотоооО! Всички от 5ти клас - поздравени! Редактирано Януари 8, 2012 от Xoce 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 9, 2012 Отговорено Януари 9, 2012 ^ Мва-ха-ха-ха-ха!!! Според мен авторът има доста добра идея за нещата, трябва само да се разходи и ако уцели моделите да си избере. Успех! Цитирай
Recommended Posts