spaghetti Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Здравейте. За много години! След поредните напъни в опитите ми да изтезавам инструментите се получи това http://soundcloud.com/spaghetti-2/irradiance Цитирай
spaghetti Отговорено Януари 5, 2012 Автор Отговорено Януари 5, 2012 ....и забравих-дано ви хареса. Аиде със здраве и весела нова година. Цитирай
Annonnymоus Отговорено Януари 16, 2012 Отговорено Януари 16, 2012 Колко струни има тая китара? Да не си фен на Мешуга? Или по-точно на Фредрик? Много напомня, поне на мен. Цитирай
spaghetti Отговорено Януари 16, 2012 Автор Отговорено Януари 16, 2012 Китарата е 7стр. А за Мешуга...... харесват ми но чак пък фен. А Фредрик е наистина много голям. Всъщност може да се каже че съм фен на Кейт Мероу. Благодаря за мненията. Цитирай
kmfb Отговорено Януари 17, 2012 Отговорено Януари 17, 2012 Изкефи ме! На моментите без китара очаквах да запее оня от Рамщайн Цитирай
spaghetti Отговорено Януари 17, 2012 Автор Отговорено Януари 17, 2012 Радвам се че ви харесва.Ами продължаваме тогава продължаваме. Следващия път може да сготвя телешко с балсамико и мед. Данке Цитирай
Recommended Posts