Nikifena Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Оказа се, че сеймър дънкън имат доста приличен съпорт http://www.seymourduncan.com/support/seymo..._and_a_10.shtml Цитирай
Rijavia Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Не ,че нещо но май наистина открихте топлата вода . хората наистина са го измислили доста одавна Цитирай
Icarus Отговорено Септември 22, 2006 Автор Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) Здравейте Мислех да правя нова тема, ама реших да изровя тая.. Та значи, накратко, разполагам с китара с 2 броя единични адаптери, което е много хубаво, ама напоследък ми се налага да врътна гейна малко повечко и се получават шумове разни. Нормално, нали.. Имам и едни стари адаптери, единични, 2 броя, свалени от Орфей, мисля? Ако сложа под синглите на китарата орфейските адаптери, ще се получи ли hum-cancelling, ще се промени ли звука, как, и има ли вероятност това да пр**бе неорфейските адаптери? П.П. Не, нямам пари за stacked humbuckers Пък и тия си ме кефят като звук Редактирано Септември 22, 2006 от Icarus Цитирай
Recommended Posts