stuf Публикувано Януари 1, 2012 Публикувано Януари 1, 2012 (Редактирано) Здравейте,за първи път пиша тема и от скоро се навъртам във форума. Понеже избързах и си взех миналото лято барабани Стаг за около 660 лв,не бях проучил че за около 800 лв,с които разполагах можех да си взема сет с много по добър хардуер...Още при настройването на касата единия държач на теншън рода се откачи,добре че само от едната страна.След това видях че на малкия ми том липсва теншън род на едното място..дори нямаше и дупка направена само белязано,тоест настройването става почти невъзможно.. Така..време е да стигнем и до соло барабанчето,реших да го понастроя малко,опънах ги малко отпуснах ги,че да ми прозвучи,и по едно време изпращя и държача падна,с отчупени места където стоят болтовете.Забележете тези места бяха пластмасови...че залепих ги с моментно лепило,след това 3 пати немога да сложа кожите постоянно се чупеше и аз пак лепях,както и да е,мисълта ми е че ако реша да сменям кожи тотално ще се отчупи както е сцепено посредата и соло барабанчето отива подяволите.. Гледах в нета за така наречените лъговe(lugs) и открих само в някакъв американски сайт..Ако може някой да ми помогне и да удари едно рамо ще сам му много благодарен )..смисъл не съм ходил в муз магазин където има много барабани,дали ще има в такива магазини ? Редактирано Януари 1, 2012 от stuf Цитирай
vihro Отговорено Януари 1, 2012 Отговорено Януари 1, 2012 Части на Стаг ще откриеш в магазините на Форте Мюзик, но по-добре първо постни снимки точно на счупените неща. Цитирай
stuf Отговорено Януари 1, 2012 Автор Отговорено Януари 1, 2012 http://www.drumshack.co.uk/buy/1156/0/104/stagg-snare-drum-lugs-3pc това е за солото http://www.drumshack.co.uk/buy/1155/0/104/stagg-bass-drum-lugs-3pc това е за касата Цитирай
evans Отговорено Януари 1, 2012 Отговорено Януари 1, 2012 Най малката ми надежда за качество огасна. Цитирай
a1RwalK Отговорено Януари 2, 2012 Отговорено Януари 2, 2012 Леле човек... гадна работа. По-добре си намери лъгове Амати от някой (втора ръка ) и разпробии корпусите наново.. Тия STAGG ми паднаха в очите още повече... Цитирай
vihro Отговорено Януари 2, 2012 Отговорено Януари 2, 2012 1. Свържи се с Форте относно лъговете. 2. Ако все пак не се намерят такива на Стаг, то се опитай да намериш на друга марка, но със същите разстояния между болтовете за прикрепване към корпуса, за да избегнеш излишно дупчене. 3. Не зная как настройваш, но ако пренатягаш кожите, то и по-здрави лъгове няма да издържат. Цитирай
tlp Отговорено Февруари 17, 2012 Отговорено Февруари 17, 2012 Кажи с 8 болта ли ти е соло барабанчето, че имам амати лъгове , а те са много по добри от тези на стаг! Само дано разстоянието да е същото, а ако не е и трябва да се дупчи, дано не е метално..........ама и тогава става. Ако не си оправил нещата вече.......... Цитирай
Recommended Posts