atanas_shishkov Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Колеги, представям ви едно мое парче, с оригинално заглавие "Liquid Space"! Тук свиря в колаборация с норвежкия китарист Rune Berre и сме го озаглавили "Tom Anderson/Suhr Mega Jam", заради китарите, с които свирим Както сигурно знаете Tom Anderson и Suhr са конкурентни марки бутикови китари. Надявам се да ви хареса : Весели празници! Атанас 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 ^ Не може, да не не се радва човек, на нещо прекрасно, при това създадено с българско участие!!! Много успехи!!! 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Много зарибително свирене и на двамата. Тапинга в последната част направо цепи. 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Декември 12, 2011 Автор Отговорено Декември 12, 2011 Благодаря ви за добрите думи, приятели Цитирай
JS_Ibanez Отговорено Декември 21, 2011 Отговорено Декември 21, 2011 Много ми хареса, браво! Продължавайте все така Успех! Цитирай
NURI Отговорено Февруари 4, 2012 Отговорено Февруари 4, 2012 (Редактирано) Много,много.много впечатляващо на Шишков,Имам само един проблем.Как така няма никаква емоция бе братле.Свириш страхотно,а все едно си бъркаш в носа емоционално,Правиш го да изглежда като някакво техническо упражнение.Без живот и любов...така изглежда. Редактирано Февруари 4, 2012 от NURI 1 Цитирай
Lathron Отговорено Февруари 4, 2012 Отговорено Февруари 4, 2012 На мен пък много ми хареса! ^ В началото, ако не е емоция, не знам какво трябва да е А колкото до техническата страна, това е стилът на г-н Шишков Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 4, 2012 Отговорено Февруари 4, 2012 Много приятна тема, страхотна техника и на двамата. Цитирай
Recommended Posts