ivo123 Публикувано Декември 10, 2011 Публикувано Декември 10, 2011 Здравейте, Днес си купих чисто нов ефект, щом го включих и изгоря.Може ли нещо да се направи, или да се връщам право в магазина?
Nikifena Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Сложи пепелта на ефекта в урна и я пусни в река Нил 5
Hillbilly Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Сметам,че си обърнал поляризацията и е гръмнала защита,като не уточняваш марки съвсем заслужено получаваш подигравка от технически грамотния колега в горния пост.
Gregg Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Ако ефектът е такъв, че гори когато го включиш на обратно, по-добре не го купувай ...
ivo123 Отговорено Декември 10, 2011 Автор Отговорено Декември 10, 2011 Ако помогне Behringer Heavy Distortion HD300.Мога ли да попитам как се обърква поляризация на 9V батерия ?! А към пича, който се прави на интересен - да пие една студена вода и да се успокои, като нема с кой да се заяжда, да не го прави с мен, а със неговите приятелчета.Благодаря.
Gregg Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Ако ефектът има гаранция направо го връщай в магазина.
ivo123 Отговорено Декември 11, 2011 Автор Отговорено Декември 11, 2011 Аз и друг път съм свирил с такъв, но проблеми не съм имал, явно този е бил дефектен.В понеделник отивам да им го върна.Щом нищо не мога да направя, темата е приключена.
tatkoogi Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Темата ти е приключила още преди да я пуснеш! Нов ефект от магазина с гаранция - какво мислиш, че трябва да направиш! Напълно безсмислено питане! P.S. Студената вода можа да я изпиеш ти, защото сигурно ще видиш зор, докато обясниш как е изгорял ефекта!!!
rockfire Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Ivo123 не се сърди пич на реакцията ,защото "яворовото течение " във форума се характеризира с точно такива абсурдни теми като за третокласници! Намери 10минути да прочетеш темите в този раздел /само заглавията/ и ще разбереш защо се нервират вече съфорумниците!
iliev.p Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Nikifena е най големия майстор на ефекти,затова те иронизира,ефекта ти е купен вчера,гаранцията му е сигурно поне шест месеца а може и повече. Това веднага трябва да те наведе към мисълта ,че гаранцията е затова като се повреди стоката да се върнев магазина без умувания. Но има един важен момент,не трябва да си виновен за неговата повреда,а това ще ти кажат в магазина,ок? Ако магазина не ти признае гаранцията,тогава точно Никифена може със сигурност да ти го поправи,ок? Не се сърди а размисли яко върху думите ми! Също трябваше да започнеш с условията при които ти е изгорял ефекта и тогава да питаш какво да правиш! С поздрав!
iliev.p Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Първо чети чак тогава питай,да не ти се смеят ,и то със право, не си от вчера в форума.
ivo123 Отговорено Декември 11, 2011 Автор Отговорено Декември 11, 2011 Какъв зор ще видя?Каква вина имам?Аз го включих, лампичката присветна и повече не проработи?
iliev.p Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Значи обратно в магазина за рекламация,от кой магазин го купи?
Parni_Valjak Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 (Редактирано) Интересно, какво ли ще излезе накрая? Например батерийката да е изтощена? Или нещо друго, което не се вижда на пръв поглед? Не е изключено и самият Д"ефект" да е калпав. Иде ми да повторя на силен глас последната част от подписа ми . Редактирано Декември 11, 2011 от Parni_Valjak
ivo123 Отговорено Декември 11, 2011 Автор Отговорено Декември 11, 2011 Батерията е чисто нова от магазина??????????Хора вместо да се правите на интересни, мислете.Не съм на 14.
Recommended Posts