Jump to content
Българският форум за музиканти

Изгорял ефект?


Recommended Posts

Сметам,че си обърнал поляризацията и е гръмнала защита,като не уточняваш марки съвсем заслужено получаваш подигравка от технически грамотния колега в горния пост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако помогне Behringer Heavy Distortion HD300.Мога ли да попитам как се обърква поляризация на 9V батерия ?! А към пича, който се прави на интересен - да пие една студена вода и да се успокои, като нема с кой да се заяжда, да не го прави с мен, а със неговите приятелчета.Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз и друг път съм свирил с такъв, но проблеми не съм имал, явно този е бил дефектен.В понеделник отивам да им го върна.Щом нищо не мога да направя, темата е приключена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата ти е приключила още преди да я пуснеш! Нов ефект от магазина с гаранция - какво мислиш, че трябва да направиш! Напълно безсмислено питане!

P.S. Студената вода можа да я изпиеш ти, защото сигурно ще видиш зор, докато обясниш как е изгорял ефекта!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ivo123 не се сърди пич на реакцията ,защото "яворовото течение " във форума се характеризира с точно такива абсурдни теми като за третокласници!

Намери 10минути да прочетеш темите в този раздел /само заглавията/ и ще разбереш защо се нервират вече съфорумниците!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Nikifena е най големия майстор на ефекти,затова те иронизира,ефекта ти е купен вчера,гаранцията му е сигурно поне шест месеца а може и повече. Това веднага трябва да те наведе към мисълта ,че гаранцията е затова като се повреди стоката да се върнев магазина без умувания. Но има един важен момент,не трябва да си виновен за неговата повреда,а това ще ти кажат в магазина,ок? Ако магазина не ти признае гаранцията,тогава точно Никифена може със сигурност да ти го поправи,ок?

 

Не се сърди а размисли яко върху думите ми! Също трябваше да започнеш с условията при които ти е изгорял ефекта и тогава да питаш какво да правиш! С поздрав!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно, какво ли ще излезе накрая?

Например батерийката да е изтощена? Или нещо друго, което не се вижда на пръв поглед?

Не е изключено и самият Д"ефект" да е калпав.

Иде ми да повторя на силен глас последната част от подписа ми ;) .

Редактирано от Parni_Valjak
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.