jerald62 Публикувано Май 26, 2006 Публикувано Май 26, 2006 Моля помогнете ми с инструкция на български или на руски език за Yamaha DGX 305 .. barutchiev@abv.bg Предварително Ви благодаря! Цитирай
NoSoul Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Ако си си го купил нов инструмента, би трябвало да има ръководство на руски, английски, немски и испански мисля... Ако не - продава се мисля за 5 лева някаде... Цитирай
jerald62 Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 Каде точно ги има инструкцийте на руски Цитирай
NoSoul Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Цялата книжка е разделена на 4 части. Има раздел и на руски език. Ако не отиваш тресваш им го в главите и искаш на руски език Цитирай
miro2bg Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 И за Yamaha DGX205 книжката е на англ., немски, френски и испански. Поне руски да се бяха сетили да сложат... Цитирай
exodus Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 (Редактирано) Моята Yamaha DGX-305 купих от Технополис. Книжката, която дават там, е на английски, немски, френски и испански. Може да подпиташ в магазина на Патриарха точно до 5те кюшета. Може би там имат. Редактирано Юни 4, 2006 от exodus Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 DGX 305 как се свързва с РС? Използваш ли USB кабел? Точно в този магазин мисля да отида и да разбера най-накрая как се прехвърлят данни от синтезатора - в РС. Дано и там да знаят, после ще споделя тук Цитирай
exodus Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 DGX 305 как се свързва с РС? Използваш ли USB кабел? Точно в този магазин мисля да отида и да разбера най-накрая как се прехвърлят данни от синтезатора - в РС. Дано и там да знаят, после ще споделя тук Ами с най-обикновено USB кабел си се свързва. Аз специално си взех такъв от Мултирама на Солунска, тъй като имаше 5 метрови. На диска, който върви със синтезатора, има драйвер за животинчето. Просто вкарваш диска и кабелите, избираш да инсталира драйвера и всичко пеква (синтезаторът ти е засечен). От там нататък можеш да инсталираш два продукта - Yamaha Musicsoft Downloader, с който можеш да качваш MIDI файлове от компютъра в синтезатора и обратно. За съжаление, още не съм разбрал как става номерът със стиловете. Другият продукт, ако не се лъжа, беше Digital Music Notebook или нещо подобно, с което можеш да тършуваш за музика в сайта им и да ги теглиш, след като си ги платиш. От тук насетне да ползваш синтезатора за MIDI-IN (т.е. като клавиатура) и/или за MIDI-OUT (да използваш неговия синтезайзер, за да пускаш MIDI файлове) вече си е до софтуера, който ползваш. Доколкото и аз съм нов в това, досега тествах Midisoft Studio, Band-in-a-Box и въобще всичко, което можах да намеря с поддръжка за MIDI и елементарно нотиране (даже и Skale, за добрите стари мод-файлове). В момента се опитвам да изпиратствам Cakewalk Sonar 5.0, който някои от хората тук споменаха. Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 И на мен така ми обясниха в магазина на петте кюшета - през Сонар мога да използвам синтезатора като миди клавиатура. Мисля че в торентите имаше Сонар-5... Цитирай
exodus Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 И на мен така ми обясниха в магазина на петте кюшета - през Сонар мога да използвам синтезатора като миди клавиатура. Мисля че в торентите имаше Сонар-5... Чувал съм за софтуерни пирати, които не им се дават скромните ~800€ за Cakewalk SONAR 5 Producer Edition, и го намиравт в eMule. Тъй като цялата зарибявка е близо 3 Gb (ISO CD image) това се точи примерно два дни. Там се намирали (чух пак, едно приченце ми каза) и серийни ключове и кракове. А от eMule се тегли със съответния клиент достъпен на www.emule-project.net . Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 И на мен така ми обясниха в магазина на петте кюшета - през Сонар мога да използвам синтезатора като миди клавиатура. Мисля че в торентите имаше Сонар-5... Не само през Сонар...през всичките музикални програми можеш да си ползваш синта като миди клавиатура! Цитирай
miro2bg Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Не е чак два дена, аз го изтеглих за два часа! Цитирай
exodus Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Не е чак два дена, аз го изтеглих за два часа! Амии.. този пират, който споменах, няма толкова дебела жица към чужбина или просто не е попаднал на подходящите хора, които да share-ват. Цитирай
Recommended Posts