NoSoul Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Палките ти ще отскачат(стига да не слагаш мокета отгоре). Дунапрена отгоре не пречи изобщо(аз слагам и отдолу понеже мойте томове нямат дъна). Верно си ми е гот като си дъня, обаче тва е идеята - на съседите не им е гот и са си в пълното право да се заяждат с теб до последно(виж, на касата можш да сложиш мокет... което ме подсеща). Аз случвам на разбрани съседи и гледам да си останем приятели с тях. Дъненето - по репетициони и участия Цитирай
sw1tched Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 :think: sw1tched, според мен тва си е доста добра идея за условията с които разполагаме! То... покрай тоя дръмпад и един миксер сигурно ще трябва... ама кат цяло идеята (лично на мен) ми допада! Ще видим какво ще кажат съквартитутките... упс, т.е. съквартирантитИ! Не е задължително да имате миксер. За домашни условия дори вградените говорителчета на пад-а са достатъчно силни (естествено доста орязани откъм бас, но така или иначе не ви съветвам да дъните бас, след като ниските най-лесно минават през стените ). За запис пак не е нужно да имате миксер - само миди кабел или още по-лесно: ръгаш кабела от изхода за слушалки в картата и записваш ( само 1 track, разбира се, но ако е колкото да се запише идейката е напълно достатъчно). Също може да се настройва на този модел всеки пад колко силно да се чува и още куп работи. Трябват половин-един час на барабаниста да свикне със свиренето с пад и после си става прилична репетиция...не е като истинската работа ама става Цитирай
Recommended Posts