kittie Публикувано Декември 7, 2011 Публикувано Декември 7, 2011 Здравейте ! Казвам се Ева и през ноември навърших 18. 12ти клас съм в НПМГ. Направих вокална група в училището ми , изпълняваме обработен фолклор/автентичен по-рядко, имам много идеи и планове за развитието ни. Учила съм народно пеене 4г. и съм пяла в 2 вокални групи с народно. Сама се занимавам от 5-6г. вече с опити за изпълнение на поп/рок песнички. Иначе съм инструктор по компютърни мрежи, може да се каже , че е нещо като за прехрана. Влечението ми към технологиите силно се конкурира с това към музиката (+ една хуманитарна наука, която няма да споменавам, защото не съм толкова отдадена на нея напоследък ) , но не мога да избера нито едното и заради това бутам и двете Ако има хора със сродни интереси - ще се радвам да попишем Цитирай
Лими Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 (Редактирано) Развитието на технологиите става все по-бързо, все някой "диша във врата ни", а с годините нервите ни се хабят от това и все не можем да догоним "прогреса" от изтощение. Докато музиката е вечно райско кътче и почти никой не ни пришпорва, освен ние самите, разбира се! По-лаконичен не мога да бъда и дано си ме разбрала, Ева и добре дошла при нас! Редактирано Декември 7, 2011 от Лими Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 7, 2011 Отговорено Декември 7, 2011 Уважавам всички IT специалисти и всички хора, които се занимават с българския фолклор! Двете неща вървят ръка, за ръка. Просто трябва да избереш, кое ще ти е хоби и кое професия?! Добре дошла! .... и много успехи!!! Цитирай
Recommended Posts