vlex Публикувано Май 25, 2006 Публикувано Май 25, 2006 Значи интересува ме къде има работилница, която мога да наема и примерно да вляза и да използвам машините като след тва естествено си платя за работното време. Опит имам, знам как се работи с повечето машини в една работилница, проблема е че нямам идея има ли място където да мога да вляза аз да си работя. Айде помагайте Мерси предварително на отзовалите се Цитирай
vlex Отговорено Май 25, 2006 Автор Отговорено Май 25, 2006 Е никой ли не знае бре маа му стара!? :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) не вярвам някой да се навие, по-скоро даваш размерите и материалите и го изработват, за каква работилница става въпрос, предполагам дърводелска ? Редактирано Май 26, 2006 от peshoy2k Цитирай
vlex Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Да дърводелска... То да каже човек че ми трябват някви велики машини, а на мене един банциг(или абрехт, но предпочитам чистия банцих), един лентов трион (в краен случай зегето ще играе), една фреза една бормашина на статив и един лентошлайф ми вършат работата която искам да си направя... Баата маата... А тогава някаква идея къде мога да си намеря работилница в която да си дам размерите и чертежа на нещото което искам и да ми го направят и съответно някви ориентировъчни пари които биха ми искали? :think: едит: не за друго ами просто нямам пари да си купя фреза примерно... айде мога и без банцих да мина, имам зеге и виброшлайф (предпочитам шкурка на трупче ама тва е друга тема) и бормашина евярно не на статив, но се ще измисля нещо... Фрезата ми е проблемна... А откъде мога да си наема инструмент примерно за ден два? Знам че има фирми които отдават кангота, хилтита и глупости за час или нещо от тоя сорт... Хъм... май по-ефтино ще ми излезе да си дам нещата някой да ми ги направи :think: :wall: Редактирано Май 26, 2006 от vlex Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 що не пишеш на Пакмана ( Pacman) може пък да се разходиш, не те знам от дека си един вид..... та да се разходиш до него и задружно да направите, това, което желаеш, с мерак Цитирай
docc Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) ... един банциг(или абрехт, но предпочитам чистия банцих), един лентов трион (в краен случай зегето ще играе), една фреза една бормашина на статив и един лентошлайф... Успех! ...и пази пръстите,ей!! Редактирано Май 26, 2006 от docc Цитирай
vlex Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 Eпа pacman къде се подвизава? :think: Ако е в сф ше се свържем нещо да измислим Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 ми питай го, май по пловдивско беше, ама не съм сигурен, той ако види темата ще се обади, ама пиши му ЛС Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Незнам, pacman май работи вкъщи, и не живее сам, така че незнам(даже рима има). Но той ще си каже, де. Цитирай
vlex Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 Eмм фелибето не ме устройва... По на сметка ше ми излезе да си дам нещата някой друг да ми ги издяла Че го мислим начи допълнително Цитирай
Nikifena Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Аз се съмнявам. че някой ще ти даде току така да бачкаш с техника за сумати пари. Примерно аз лично не си бих дал осцилоскопа или мултицета, че и поялника да бачка някой с него. Остава някой много близък приятел, или някой който работи в държавна фирма (където техниката не е плащал той) Цитирай
vlex Отговорено Май 28, 2006 Автор Отговорено Май 28, 2006 (където техниката не е плащал той) Е те тва е най-ключовото Инак в момента съм в застой, но в крайна сметка колко му е... Кат нямам лентошлайф с виброшлайфа и пилата ше си играя няколко часа, като нямам банциг с рендето Просто ще натрупам повече експириънс Цитирай
Nikifena Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Из метро, и другите такива магазини продават евтини китайски машини иди и разгледай. Това което ми направи впечатление е, че примерно всички бормашини и оберфрези изглеждаха по един и същ начин. Пласмасите им бяха изливани по 1 форма, но с различни лепенки и от там различни цени. Та според мен няма да има никаква разлика от ейнел или няква измислена марка за 20-30 лева Проучи и това. Най-добре е да си имаш твои си машини и техника Цитирай
vlex Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 Ми мислил съм го и тоя вариант, ама ме притеснява факта че няма къде да работя Преди имах на балкона една маса дърводелска ама ся вече нямам и е леко тегаво... Нз ще го измисля... Ся са ми на главата по-важни проблеми от обработката на дървото... примерно самото дърво Цитирай
Recommended Posts