Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Петре! Звучи добре. Отначало помислих, че Вяра пее :secret: после чух че не е тя.... :secret:

Аз също съм голям враг на реверба когато се използва без цел и посока. Реверба си е отражението на звука от стените на помещението в което сме - вие предполагам не сте записвали в салон 30 на 70 метра, тоест реално сте отразили настроението на музиката и пренасяте слушателя директно там с вас в студиото. Колкото по - натурално - толкова по-добре - престоят в САЩ си е оказал влиянието :coolp: . Може би като се мастерира звука ще се разшири. На мен и така ми харесва. Харесва ми и малката китарка.

Ок. Защо записвате кавъри?

Отговорено

Петре! Звучи добре. Отначало помислих, че Вяра пее :secret:

.......................................

.......................................

Ок. Защо записвате кавъри?

И аз, това се питам?!

Китарката, ако не е пораснала, то изпълнителите, са доста..... :bravo:

Успехи!!! :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

Мерси!

Относно защо сме записали кавър... Този запис е от студиен джем сешън. Мария живее в Лондон, а до средата на лятото аз бях в Ню Йорк. Ние не сме музикална формация, която репетира. В началото на септември се случи и двамата да сме в София за две седмици. За съжаление нямахме физическото време да се събираме и репетираме/мислим авторски неща. По-скоро директно влезнахме в студио и имахме 2 часа студийно време да запишем каквото си искаме. Решихме, че по-добре да запишем един кавър (който аранжирахме на момента) и три джаз стандарта. Така и направихме :)

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено

Мадамата пее изумително! Невероятно произношение. Кавъра е станал страхотен. Китарата е като метроном :) .... Поздравления и успех по-натам. Още, Още, Още!

Отговорено

@ bras72, много гот се е получило с лежащата хармония - супер е! Това категорично му липсваше на парчето според мен! И пак според моя вкус колкото и да си се старал да свириш малко с пианото, пак е малко множко на места :) Мойте 50 стотинки :)