Tozi Отговорено Януари 16, 2012 Отговорено Януари 16, 2012 Петре! Звучи добре. Отначало помислих, че Вяра пее после чух че не е тя.... Аз също съм голям враг на реверба когато се използва без цел и посока. Реверба си е отражението на звука от стените на помещението в което сме - вие предполагам не сте записвали в салон 30 на 70 метра, тоест реално сте отразили настроението на музиката и пренасяте слушателя директно там с вас в студиото. Колкото по - натурално - толкова по-добре - престоят в САЩ си е оказал влиянието . Може би като се мастерира звука ще се разшири. На мен и така ми харесва. Харесва ми и малката китарка. Ок. Защо записвате кавъри? Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 19, 2012 Отговорено Януари 19, 2012 Петре! Звучи добре. Отначало помислих, че Вяра пее ....................................... ....................................... Ок. Защо записвате кавъри? И аз, това се питам?! Китарката, ако не е пораснала, то изпълнителите, са доста..... Успехи!!! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 19, 2012 Автор Отговорено Януари 19, 2012 (Редактирано) Мерси! Относно защо сме записали кавър... Този запис е от студиен джем сешън. Мария живее в Лондон, а до средата на лятото аз бях в Ню Йорк. Ние не сме музикална формация, която репетира. В началото на септември се случи и двамата да сме в София за две седмици. За съжаление нямахме физическото време да се събираме и репетираме/мислим авторски неща. По-скоро директно влезнахме в студио и имахме 2 часа студийно време да запишем каквото си искаме. Решихме, че по-добре да запишем един кавър (който аранжирахме на момента) и три джаз стандарта. Така и направихме Редактирано Януари 19, 2012 от kitaratapesho Цитирай
каменов Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 Мадамата пее изумително! Невероятно произношение. Кавъра е станал страхотен. Китарата е като метроном .... Поздравления и успех по-натам. Още, Още, Още! Цитирай
bras72 Отговорено Януари 26, 2012 Отговорено Януари 26, 2012 мацката пее жестоко, ама това не е кавър ,тови си е друго парче,само текста е същия Цитирай
Сибила Отговорено Януари 31, 2012 Отговорено Януари 31, 2012 Страхотно! Браво! Много индивидуално! Успех! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 8, 2012 Автор Отговорено Февруари 8, 2012 Благодаря на всички за коментарите! Цитирай
bras72 Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 не се стърпях пернах едно разклатено пиано ,та развалих парчето. жена ми да не чуе ,ама мацката дето пее е жестока ,влюбен съм !! http://soundcloud.com/ceco-motif/rolling-in-the-deep Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 10, 2012 Автор Отговорено Февруари 10, 2012 Парчето нарочно беше аранжирано за глас и китара, но се радвам, че те е вдъхновило да посвириш Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 @ bras72, много гот се е получило с лежащата хармония - супер е! Това категорично му липсваше на парчето според мен! И пак според моя вкус колкото и да си се старал да свириш малко с пианото, пак е малко множко на места Мойте 50 стотинки 1 Цитирай
mexico Отговорено Февруари 15, 2012 Отговорено Февруари 15, 2012 @ bras72 - да, да и пак да! това е парчето. така диша. много сполучливо включване! Цитирай
Recommended Posts