разбойник Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Новият ни клип излезе тази седмица, можете да го видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=yne5n9pXojQ 3 Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Поздравления! Много готино парче, а и видеото се е получило! Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Кой режисьор, кой - актьор? Това със сирийчетата ми хареса. Цитирай
разбойник Отговорено Декември 2, 2011 Автор Отговорено Декември 2, 2011 Ух, само с названието "сирйчета" ме върна в детството. Който е играл на топчета ще разбере. Режисьор е Румена Попова, тя направи и първия клип на НЕМО - Cis 137. Момата е супер - артист по душа и занимания, набъркана е в не едно арт събитие в София. Това е профила й във Vimeo http://vimeo.com/user2237137 Актьорът се казва Никола и е аниматор във времето, в което не участва в клипове на НЕМО Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 20, 2012 Отговорено Януари 20, 2012 Клипът е готин, кефи Радвам се, че групите на мои приятели се развиват и вървят напред и нагоре ! Аз пък се изкефих на това, как актьора си игра с онази малката количка. Напомня ми ученическите години когато в часовете си играхме с подобни 1 Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 20, 2012 Отговорено Януари 20, 2012 Браво! Супер е станала работата. И както каза Ники става все по-добре, което също е много важно. Малко ми навява ПИФ асоциация, но не прекалено. Още веднъж поздравления! Цитирай
разбойник Отговорено Януари 25, 2012 Автор Отговорено Януари 25, 2012 Благодаря ви за коментарите. Винаги ми е било любопитно какви асоциации събужда музиката ни - с Пиф досега аналогия не е била правена. Аз съм доволен от аранжимента на песента - пробвахме няколко абсолютно различни варианта ( темпо, хармония, партии на инструментите и т.н.) и този стана интересен. Иначе има някои неща, които можеха да се получат и по-добре, но за това има и следващи песни Цитирай
Recommended Posts