chileto Публикувано Ноември 28, 2011 Публикувано Ноември 28, 2011 Здравейте колеги, Нужая се от малко помощ и съвети по повод една евентуална моя покупка, която бих искал да реализирам скоро. От доста време съм си харесал една китара, за която естествено прочетох доста в нета. Става въпрос за Les Paul Standard Ultra-II. Ето и линк от официалната страница: http://www2.gibson.c...d-Ultra-II.aspx Проблемът е, че ако ще я купувам, трябва да го направя насляпо, тъй като няма как да я чуя и усетя реално, поради причината че не познавам никой с такъв инструмент. В този ред на мисли, искам да ви помоля, ако някой е свирил на този модел, да даде малко инфо и оценка за инструмента. Благодаря ви предварително, Поздрави. Цитирай
Acei Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 интересно е какви пари си склонен да дадеш за епифоун китара Цитирай
chileto Отговорено Ноември 29, 2011 Автор Отговорено Ноември 29, 2011 (Редактирано) Цената на тази специално е 880$ (в промоция за празниците), като в нея не вкл. транспорт и мито, които смятам да пропусна. Имам приятел, който ще се връща от USA за празниците и може да ми я донесе безпроблемно. Просто, както казах по-горе, все още обмислям инвестицията. Редактирано Ноември 29, 2011 от chileto Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 Kитарата струва около 500евро в Томан,ела посвири на моя Епифон ,не мисля че имат голяма разлика... Цитирай
Acei Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 имал съм епифоун гот студио лес пол на външен вид беше супер, но грифа беше дебел и неудобен за тези пари може да се намери далеч по-добра лес пол тип китарка ела в петък в пиратите и ще ти дам да пипнеш дийн дисивъра, който е много малко по-скъп от тази китара (гледано по цените на томан) но най-важното е ти сам да си наясно какво търсиш - тук всеки ще ти разкаже за неговите предпочитания и опит Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 Ако си падаш по тънки грифове търси други марки. Цитирай
chileto Отговорено Ноември 29, 2011 Автор Отговорено Ноември 29, 2011 Благодаря на колегите Rockfire и Acei за отправените ми предложения. На драго сърце бих се възползвал от възможността, която ми предлагат, но в момента не се намирам във Варна, тъй като съм в служебна командировка във филиала ни в Димитровград. Надявам се, че до края на тази седмица ще се прибера, ако успеем да приключим с нещата около годишните инвентаризации. Също така искам да благодрая и останалите колеги, изразили мнение по въпроса. Поздрави, Цитирай
Acei Отговорено Ноември 30, 2011 Отговорено Ноември 30, 2011 от моя страна когато решиш може да се обадиш на ЛС и да уговорим среща в удобно и за двама ни среща за да може да се докосниеш до дийн-а Цитирай
gos Отговорено Ноември 30, 2011 Отговорено Ноември 30, 2011 За парите, които си готов да дадеш от щатския ebay спокойно можеш да си вземеш Gibson Les Paul Studio,ако малко се напънеш можеш и Standard.Можеш да пробваш Епито и после да дойдеш и да пробваш Студиото в къщи.Още не съм чул Epiphone да звучи по-добре от Студиото,сравнявал съм го и с корейски и китайски Епифони.Вярно, че твоят модел е по-висок клас,но аз никога не бих предпочел Епифон пред Гибсон,все пак избора си е твой.Успех! Цитирай
Recommended Posts