alexsis Публикувано Ноември 27, 2011 Публикувано Ноември 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6QdWbsLgVYo <--- Коментирайте и оценявайте.. дано ви хареса Цитирай
.D.A.N.I.E.L. Отговорено Ноември 27, 2011 Отговорено Ноември 27, 2011 Доста добричко ми се струва. Само на солото нещо ми звучеше странно. Иначе добра работа! 1 Цитирай
serengeti Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 Еваларката-доста китка трябва за тази епична творба за да се изсвири в темпо!Продължавай в същия дух Цитирай
Mairomaster Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 Бравос, бравос! Само солото странно стоеше с тая бленда, ама то и да не е блендата, с тоя страт трудно се свири песента. Цитирай
alexsis Отговорено Ноември 29, 2011 Автор Отговорено Ноември 29, 2011 Бравос, бравос! Само солото странно стоеше с тая бленда, ама то и да не е блендата, с тоя страт трудно се свири песента. ами така е.. то за солото като не е флой роуз е малко кофти Цитирай
Thrashed Отговорено Ноември 29, 2011 Отговорено Ноември 29, 2011 Поредния успешен кавър на тази песен ... как направи записа ? (китарата ме интересува) Цитирай
alexsis Отговорено Ноември 29, 2011 Автор Отговорено Ноември 29, 2011 Поредния успешен кавър на тази песен ... как направи записа ? (китарата ме интересува) Със микрофон сложен близо до кубето.. записах с REAPER и после оправях записа с пресетите на FL Studio Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 абре не че нещо ама това си е звука от песента ... чесно не мога да видя кое му е кавъра освен солото което е граничещо с гавър Цитирай
serengeti Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 ^Братко,тука подкукоросваме човека че е на правия път-значи потрудил се е научил е парчето,а ти като си толкова добЪр,спретни му един видео респонс да те видим и тебе,така да стане заигравка да се дигне нивото.Така да плюе и баба знае,мене на плюене не може да ме стигнете!!!!Аре и без лоши чувства. 1 Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 (Редактирано) Не го плюя просто казвам, че не го е свирил той. Този албум го слушам месец преди да излезе. п.п. това е точно обратното на плюене - хвалене ако го беше свирил той ама .... Редактирано Декември 1, 2011 от MasterOfDisaster Цитирай
Thrashed Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Звучат китарите и от песента и неговата ... просто слушкай .. Цитирай
Recommended Posts