Jump to content
Българският форум за музиканти

Tascam US-122, M-audio Fast Track или E-mu 0202


palio

Recommended Posts

Tascam US-122, M-audio Fast Track или E-mu 0202?

Те това е въпроса.Тъй като не съм добре технически подготвен от описанията им не мога да преценя коя е по-добрият вариант.Видях че има мнения за тях,но исках да ги противопоставя в директен сблъсък за да може някой да изкаже мнение.И трите са горе-долу една цена в eBay. Мисля че за втора ръка 100-140лв си струват и трите.Моля някой ако има инфо или преки наблюдения върху тях да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за M -Audio.

Имам лоши наблюдения върху Таскама... просто хората работещи във фирмата така и не приспособиха качествени драйвери, също така и звука не е нищо особено, докато при М-Аудиото разликата е чувстивителна.

Не си казал, за какво точно ще използваш картата, кое ти е приоритет? Въпреки ,че този ранг карти няма кой знае каква такава...

Нямам наблюдения върху Е -Мю.

Успех с избора. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок. Значи забравяме Tascam. Ще я използвам за домашни записи на китара,клавир и понякога глас. Ама и аз смятам, че в този клас няма кой знае какво профилиране.Нямам кой знае какви изисквания към звук защото досега съм си правил записите все с вградената карта на лаптопа и всичко друго ще е по-добре. :)

Благодаря за отговорите.

Редактирано от palio
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

M-audio Fast Track имах такава и бях много доволен от нея,

но се огледай и за M-Audio Mobile Pre USB, ако ти испадне на добра цена

също е много готина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох сутринта, но вече не мога да се стърпя - -EMU, поне тази серия е USB 2.0, TASCAM е печеливша лотария - не оплювайте марката излишно- имал съм такава (122), на windows 7x64 работи като чук (съжалявам, че я продадох, въпреки че сега имам TC). И на трите, поне според това, което пише, signal to noise съотношението е над 100 дб, като държа да спомена, че от TASCAM и EMU са достатъчно коректни да съобщят ratio-to и при ADC-DAC конверсията...Ако може да им се вярва... За M-AUDIО, поне аз, не можах да намеря. Всичко останало е въпрос на избор относно In-out мераците ви, възможностите на слуха ви и не на последно място амбициите.Айде, че се отплеснах - има много по-компетентни в този форум относно инженерните характеристики на продуктите, ама вече и на тях им писна да пишат едно и също...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.