MrNikolov Публикувано Ноември 23, 2011 Публикувано Ноември 23, 2011 Добър вечер. Казвам се Александър от Пловдив.Горе долу от седмица се скитам във вашият форум и ми носи страхотна наслада.Благодарности на всички вас, който пишете романи за да можем ние не образованите да се Убразоваме 1)nickname:Прекалено много са. 2)Възраст:17 3)Образование:Средно.Подготвящ се за висше. 4)Вашият инструмент/и:В най-скоро време горд собственик на първия си инструмент(акустична китара). 5)Предпочитан музикален стил:Широко скроена личност съм от към музика, но любовта ми към рока е неограничена. 6)Вашият вдъхновител:Най-близките ми приятели. 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Стремя се, да се справям с всичко възложено ми! 8)Странични интереси:Бойни изкуства, спорт, книги, философия, филми(кино маниак съм). 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Обичам изкуството.Духовната наслада от това да вложиш чувства в изкуството като цяло(музика ли ще е,рисуване и т.н.) е невероятно. Харесва ми да се изразявам чрез музиката.Затова и искам да се науча да свиря на китара.Пеенето под душа, пред огледалото, със сешоара, с прахосмукачката, на покрива не ми е достатъчно. Това е от мен.Ако ви интересува нещо, питайте.Открита личност съм, с открити намерения Поздрави! 3 Цитирай
рахата Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 (Редактирано) Добре дошъл и приятно изкарване тук! Прочети правила на форума,ако не си го направил вече и ако има нещо,което те интересува,потърси първо с търсачката в съответния форум - това са само напътствия,за да ти е по-лесно и комфортно пребиваването тук,както и на нас всички останали П.С. 868 мнения и няколко години по-късно се сетих,че и аз не съм се самопредставял... Редактирано Ноември 25, 2011 от рахата Цитирай
Лими Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 .Духовната наслада от това да вложиш чувства в изкуството като цяло(музика ли ще е,рисуване и т.н.) е невероятно. Харесва ми да се изразявам чрез музиката.Затова и искам да се науча да свиря на китара. Действай и не спирай, целият дълъг живот е пред теб. 1 Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 30, 2011 Отговорено Ноември 30, 2011 Добре дошъл, много приятно съм впечатлен от прекрасната словестност, с която се представи. Желая ти много забавни и плодотворни часове във форума, и успех в твоите начинания, да превърнем хобито в професия, а професията в хоби! Цитирай
MrNikolov Отговорено Декември 9, 2011 Автор Отговорено Декември 9, 2011 Благодаря за топлото посрещане Малко късно отговарям, обаче се изгубих в тоя форум.От тема на тема, къде ли не бях, колко ли години се върнах назад.Страшно много и интересна информация.Евала, чувствам се малко по образован, сега да си намеря китара и ще е върхът Поздрави и до нови срещи Цитирай
Recommended Posts