Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Добър вечер.

Казвам се Александър от Пловдив.Горе долу от седмица се скитам във вашият форум и ми носи страхотна наслада.Благодарности на всички вас, който пишете романи за да можем ние не образованите да се Убразоваме :godbless:

1)nickname:Прекалено много са.

2)Възраст:17

3)Образование:Средно.Подготвящ се за висше.

4)Вашият инструмент/и:В най-скоро време горд собственик на първия си инструмент(акустична китара).

5)Предпочитан музикален стил:Широко скроена личност съм от към музика, но любовта ми към рока е неограничена.

6)Вашият вдъхновител:Най-близките ми приятели.

7)Досегашни (не)реализирани проекти:Стремя се, да се справям с всичко възложено ми!

8)Странични интереси:Бойни изкуства, спорт, книги, философия, филми(кино маниак съм).

9)В кратце(или с две думи за вас самите):Обичам изкуството.Духовната наслада от това да вложиш чувства в изкуството като цяло(музика ли ще е,рисуване и т.н.) е невероятно.

Харесва ми да се изразявам чрез музиката.Затова и искам да се науча да свиря на китара.Пеенето под душа, пред огледалото, със сешоара, с прахосмукачката, на покрива не ми е достатъчно. :D

Това е от мен.Ако ви интересува нещо, питайте.Открита личност съм, с открити намерения :P

Поздрави!

Отговорено (Редактирано)

Добре дошъл и приятно изкарване тук!

Прочети правила на форума,ако не си го направил вече и ако има нещо,което те интересува,потърси първо с търсачката в съответния форум - това са само напътствия,за да ти е по-лесно и комфортно пребиваването тук,както и на нас всички останали :)

П.С. 868 мнения и няколко години по-късно се сетих,че и аз не съм се самопредставял... :slap:

Редактирано от рахата
Отговорено

.Духовната наслада от това да вложиш чувства в изкуството като цяло(музика ли ще е,рисуване и т.н.) е невероятно.

Харесва ми да се изразявам чрез музиката.Затова и искам да се науча да свиря на китара.

:godbless:

Действай и не спирай, целият дълъг живот е пред теб.

Отговорено

Добре дошъл,

много приятно съм впечатлен от прекрасната словестност, с която се представи. Желая ти много забавни и плодотворни часове във форума, и успех в твоите начинания,

да превърнем хобито в професия, а професията в хоби!

• 2 weeks later...
Отговорено

Благодаря за топлото посрещане :godbless:

Малко късно отговарям, обаче се изгубих в тоя форум.От тема на тема, къде ли не бях, колко ли години се върнах назад.Страшно много и интересна информация.Евала, чувствам се малко по образован, сега да си намеря китара и ще е върхът :ok:

Поздрави и до нови срещи :dance: