pantommind Публикувано Май 23, 2006 Публикувано Май 23, 2006 (Редактирано) След дълги и умопомрачителни терзания,най-накрая се отказах да продавам стария си дръмсет(бях се навел до жалката сума от 450 лв!).Огромна заслуга за тва ми решение беше обиколката из всички магазини за музикални инструменти и видяното вътре барабани,които се КЛАТЯТ зверски при най-лекото докосване,нещастен и хилав хардуър,смехотворни кожи,олющване на финиша още при пренасянето и т.н и т.н. Та си взех един молюф, драсках цифри по един лист,сметах,драсках,гледах,мислих и премислях,не спах три деня и три нощи - и накрая реших да постегна ве'тия ...па каквото ще да става.То пък взе,че стана !!!Ей го на - ДЗВЕР :green: ! П.С.Огромни благодарности на Виктор и Галето за инспирейшъна и любовта към инструмента,тея двамата ми показаха :read: как всеки уважаващ себе си и изкуството си музикант,трябва да се :inlove: ОТНАСЯ :inlove: с барабаните си! Редактирано Май 23, 2006 от pantommind Цитирай
shaym Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) със здраве да си ги ползваш Редактирано Май 23, 2006 от shaym Цитирай
pantommind Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Забравих да упомена подробностите..старост ко да се прай... Bass drum - 2 x 22" TomToms - 12,13/11,13/13,14" FlorTom - 16" SnareDrum -TAMA Rockstar 14" Бойни кожи - REMO Pin Stripe Резонантни - EVANS Hardware - Tama IRON COBRA DoubleBassDrum Pedal P.S.Утре-още снимки! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Зверско....брау мноо яко недей да го продаваш този сет тва си реликва ебати....аз си продадох моето Амати за 400 лв. и сега си ме е яд....сега съм се надъхал да си купя нещо подобно да го реставрирам и да си го ползвам за кеф ей тъй ( не като професионалния ми сет с който изкарвам милиони ) а и един въпрос имам Hardware - Tama IRON COBRA DoubleBassDrum Pedal защо това и две каси :think: Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 тактон е истината. аз също свиря на тоз модел на половината на тоз сет. поне едно със сигурност може да се каже за тоа тактон. няма шаване.... Цитирай
pantommind Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 защо това и две каси :think: Щото е имиджарско ,а и може да се правят всекакви комбинации Идеята ми е не само да звучат добре,а и да ИЗГЛЕЖДАТ мачкащо.Сега съм в процес на търсене на още стойки и джунджурии по "окачването". Цитирай
LOE Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 защо това и две каси :think: Щото е имиджарско ,а и може да се правят всекакви комбинации Идеята ми е не само да звучат добре,а и да ИЗГЛЕЖДАТ мачкащо.Сега съм в процес на търсене на още стойки и джунджурии по "окачването". Мда трябва задължително да накачулиш разни железарии и хлопки дет що може Цитирай
NoSoul Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 А честито Драго ти 2-рата каса що не я настроиш по ниско примерно и да боцкаш от време на време някой свеж по басов звук Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Поздравления за избора да си запазиш и ъпгрейдваш досегашния сет! Много яко се е получил, а вероятно и звучи добре! Идеята ми е не само да звучат добре,а и да ИЗГЛЕЖДАТ мачкащо.Сега съм в процес на търсене на още стойки и джунджурии по "окачването". Ха - сещаш ли се за барабаните на Скот Рокенфийлд от концертния Operation:Lifecrime - лудница - чинелите висяха на някви вериги, железа отвсякъде, а целия сет беше убийствен! Ще ми се да видя барабанките ти в напълно завършения вид, както ти си ги представяш. Може някой път като си ходя към Габрово - нали съм ти градски. П.П. Бтв имаш поздрави от един мой приятел - твой бивш съученик - Ивайло се казва! Цитирай
vihro Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Копеле,сета ти е станал жесток Не знам как се беше навил да ги продаваш,оба4е само щеше да загубиш.Радвм се,4е си взел правилното решение п.п.Я да те питам,какво е тва Zildjian-4е,боднато в ляво?????Аз се сетих за един барабанист,на който аз му намерих барабаните-Тактон,оба4е пи4а млати зверски/веднъж беше сядал на моя стария сет с 2 каси и с педала ми сряза на дясната каса Ремо Пинстрайп кожата/ Казва се Коко и свири в някаква софийска група,до колкото знам има татуировка на гърба-Zildjian.Ако му намеря тел-а ще го питам дали продава стойки от тогавашния му сет-Тактон.И кажи за Зилджан4ето 2 п.п.Мислил ли си за тези обръ4и,мен това много ме дразни в Тактон,прекалено големия контраст между цвета на касата-4ерен и обръ4ите-бял.Тази боя е много кирлива.Аз ли4но имам една каса Тактон,която така я бях направил,много яко шкурене и после лакиране-касата+обръ4ите в един цвят,натрових се яко,оба4е стана супер Редактирано Май 23, 2006 от vihro Цитирай
bonzo Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 п.п.Мислил ли си за тези обръ4и,мен това много ме дразни в Тактон,прекалено големия контраст между цвета на касата-4ерен и обръ4ите-бял.Тази боя е много кирлива.Аз ли4но имам една каса Тактон,която така я бях направил,много яко шкурене и после лакиране-касата+обръ4ите в един цвят,натрових се яко,оба4е стана супер Пич страшно си ги направил барабаните.Пожелавам ти успех по-натам. Вихро мисля,че човека вече е имал възможност да си боядиса обръчите,като ги гледам колко са бели.Незнам защо точно,но като видях обръчите ми напомниха веднага за Мапекс. Цитирай
vihro Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Те по принцип май са бели и даже касата от вътре беше в същата боя и на мен затова не ми хареса реших да сменя вси4ко и сега съм в цвят.....орех,4ервеникава ми стана дървесината.Сега се у4а да ка4вам снимки тук,много искам да си постна сета,ще видим какво ще направя Цитирай
bi4o Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 поклон, Драго...мое да е старост, ама е и мъдрост, деа... Цитирай
Recommended Posts