ecmjazz Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 Моля некой от духачите, ако може да даде некакво мнение за това чудо: http://coast2coastmusic.com/cgi-bin/cart/B...l?mv_pc=AFL3293 В частен разговор колегата goal от форума изрази съмнение, че може да е фалшиво по същата причина, по която и рекордерите фалшивеели.. Аз понеже за пръв път чувам такова нещо исках ако може и некой още по-компетентен да се изкаже... А некой може ли да го внесе в БГ и некаква ориентировъчна цена? Благодаря! Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 Явно духачите във форума са "измрели до крак" Цитирай
constantinculot Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 та цената си я пише, защо не си го поръчате чрез Интернет, това си е най-лесният и сигурен начин. Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 30, 2006 Автор Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) Цената - ясно, ама ме интересува някой да даде мнение дали си заслужава - верно не са много пари и да се окаже боклук няма да е кой знае каква загуба ама все пак ми се искаше да чуя някакво мнение.. Примерно дали наистина има вероятност да фалшивее - това най-много ме интересува.. Редактирано Май 30, 2006 от ecmjazz Цитирай
Recommended Posts