DJ Alex Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 Отдавна не съм пускал нищо ново, но ето едно soundtrack-че от мен, което мъча от доста време. Благодаря за огромната помощ, която ми оказа Audiozone при финализиране на проекта. Музика: DJ Alex Mix/mastering: Audiozone http://bg-sonic.com/members.php?id=41 парчето е A Death Of A Hero Казвайте всичко, което ви хрумне . Цитирай
Niilo Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Евала, адски силен инструментал Няма ли да се снима някакъв свястен филм в България, бе... инструментали бол Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 мерси а за второто... всички точим зъби :violin: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Eeee, Алекс, зтрашно добре е зазвучало!!! Аз му бях слушал една чернова, която беше много готина, но сега е просто убиец!!! Кефи ме пианцето - моного приятно звучи Чувам, че и брасче си му праснал доволно. Добро е! Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 10x и на двама ви Ами CorvusCorax то и предния път имаше БРАС, даже в много по-голямо количество , но самото парче не беше изчистено добре и доста неща не се чуваха добре Цитирай
jFog Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 ВЕрно е много сполучливо(меко казано) Хоровете в началото семпли ли са? ако да ще споделиш ли с нас хор-о търсещите Цитирай
KingdomX Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 еиии днеска ми е ден да се кефя много е добро,много силно и мога да кажа че не е микак лесно да се редят 5 инструмента които да свирят различни неща и петте да са в хърмония..... Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) мерси, почнах да се изчервявам вече да, на някой места имаше леки трудности с многото линии, но предизвикателството си заслужава А хора е семпли, да - Symphony Of Voices Редактирано Май 22, 2006 от DJ Alex Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Бравос!!! Много яко произведение!!! Супер Аз съм ти фен!! Пък и звукът ти е доста добър! Ако можеш да споделиш с какво си записвал!! И хорове аз ги имам, но немога да ги подкарам?? С ква програма става тва?? Цитирай
LOE Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Няма ли да се снима някакъв свястен филм в България, бе... инструментали бол Едва ли ще е по наше време Як е трака, като го слушам и си представям как Ефлите щъкат насам натам из гората в търсене на нещо съществено от което зависи съдбата на всички Много добра композиция, и приличен звук Цитирай
audiozone Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Бравос!!! Много яко произведение!!! Супер Аз съм ти фен!! Пък и звукът ти е доста добър! Ако можеш да споделиш с какво си записвал!! И хорове аз ги имам, но немога да ги подкарам?? С ква програма става тва?? На това мнение, ще отговоря аз, защото сам работил върху звука. Парчето е смесвано в Magix Samplitude 8.3, като предварително всички тракове са обработени хардуерно през Digital Dynamic Processor. Повечето от семплите са custom, плюс следните библиотеки: Peter Sielaczek Advanced Orchestra Vintaudio Ultimate Yamaha C7 Grand Piano Symphony Of Voices ... и ударните които ми бяха дадени от DJ Alex, на тях не им знам произхода :think: Реверберациите са правени единствено и само чрез импулсни библиотеки. Хоровете са в GIG формат и се отварят през GIGA Studio. Цитирай
LOE Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Някак си успокояващо е като знаеш че има хора които продължават да ползват гига Цитирай
DJ Alex Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Няма ли да се снима някакъв свястен филм в България, бе... инструментали бол Едва ли ще е по наше време Як е трака, като го слушам и си представям как Ефлите щъкат насам натам из гората в търсене на нещо съществено от което зависи съдбата на всички Много добра композиция, и приличен звук :killyou: Какви елфи бре човек, става въпрос за смъртта на един герой. Не знам, освен шефа им да е умрял :think: Ами за приличния звук се погрижи - Sleepwalker The рецензист :violin: Цитирай
Recommended Posts