Niilo Публикувано Май 22, 2006 Публикувано Май 22, 2006 Още един кратък инструментал от мен, с набузен ривърб... целта беше да се достигне някакво отнесено 'катедрално звучене', мисля че успях до известна степен: http://niilo.tophost.bg/hf.mp3 Цитирай
black_waltz Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 аууу много хубаво това чак ме отнесе, много е добро определено ще се слуша още поне няколко стотин пъти :violin: :violin: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Още един кратък инструментал от мен, с набузен ривърб... целта беше да се достигне някакво отнесено 'катедрално звучене', мисля че успях до известна степен: http://niilo.tophost.bg/hf.mp3 супер е бравоо..мноооого ме накефи човече Цитирай
jFog Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 катедралното звучене незнам,ама бая атмосфера. Хубаво е с много ноти Цитирай
KingdomX Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa размазващо е аууууууууууууууу кеф ....само не ми харесва това което не е пиано а нещо си там не мога да го различа....и мисля че ако го махнеш, в смисъл да оставиш само пианото ще е много по добре Цитирай
MDFk Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Яко е! Наистина може да мине без оня странен, наподобяващ(на мен) комар в далечината, инструмент. Може би наместо него звук на/като "надуващо се" виолончело ще е далче по-добре, и на 1-2 места, където искаш да усилиш момента, да сложиш някакъв тъпан(каса или...оня "тъпан" който се ползва по оркестрите, сори но не знам как се казва. ). Само в тоя дух! Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Супер е! Едно такова отнесено и вглъбено. :think: Наистина може да мине без оня странен, наподобяващ(на мен) комар в далечината, инструмент. Може би наместо него звук на/като "надуващо се" виолончело ще е далче по-добре, и на 1-2 места, където искаш да усилиш момента, да сложиш някакъв тъпан(каса или...оня "тъпан" който се ползва по оркестрите, сори но не знам как се казва. ). Абе, не знам за тимпаните (може ако са на някво кулминационно място), ама според мен онзи дразнещ-всички-останали звук ще е по-яко да се трансформира в някакви далечни струни (цигулки, чела, баси - де да знам), които да допринесат за атмосферата и да заменят леко "ЗЗЗЗЗЗЗЗ"-звучащия звук в момента. Успех! Цитирай
metalmaniak Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Наистина жуженето е за изчистване. Идеята е достатъчно красива и дълбока - нямаш нужда от подобни допълнение. А ако прерастне в балада тва инструменталче, няколко мадами са ти в краката, да знаеш :inlove: Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Е човек,супер е!Едно такова отнесено!А за "жуженето"...абе това да е проблема... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Обичам подобни инструментали. Идейката си я бива, а "жуженето" просто го намали. Цитирай
Niilo Отговорено Май 27, 2006 Автор Отговорено Май 27, 2006 Ами, благодаря за хубавите думи Жуженето ми допадна на мен като идея, а дори да реша да го махна - прекалено много играчка ще е, защото загубих уав-овете на микса, а не ми се занимава отново да го правя цялото Цитирай
Recommended Posts