jFog Публикувано Май 21, 2006 Публикувано Май 21, 2006 Трябва ше да презапиша китарите,но и тоя уикенд си отиде безславно а ме е страх да не загубя ентусиазъм та така.. тва е една бета версия на един веселяшки парчок,който се допълни с любезното участие на Dilyan_101 (соло) и Fracture (бас).Малко каруцарски е смесено но е демо така че няма да се плашункате Файнал версията би трябвало да е по приятнаШе има и няколко комерсиялни набивки+изгладените каруцарски преходи,особенно на барабаните. ..за гласовете които чуваме от време на време и ни карат да правим ъъъъ лоши неща , :killyou: , :wall: и прочие. На Джи мейл-а е . Да покуфеем! Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Rock on,mate! Да не се изхвърлям ,ама досега нещо дето да не кефи от теб не съм чувал! Тюх, как те изтървах преди години... :think: Цитирай
LOE Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Ще чакаме Release Candidate 1 Пък ако изкезе и някои сървис пак за него Цитирай
black_waltz Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 много арна наденица, братя наранихме душата малко реверб на вокалите като че ли няма да е излишен Цитирай
f1_sound Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Много арно звучи, обаче няма ли някой да му драсне едни истнски дръмове Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 нещо ми дава некъв мистейк...като го разархивирам....от Rar-aще да е нещо/моя/ Цитирай
jFog Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Радвам се че ви е харесало(колкото и банално да звучи) Споти преинсталирай РАР-а дя с обикновен последен кракнат РАР го архивирах.. @f1_sound .. ъм няма наоколо барабанисти с Фрутито се оправям криво ляво поради липсата на други способи..живия барабанист си е класика в жанра просто, спор няма. Надявам се Файнал-а да излезе до някоя друга седмица зависи как ще съм със свободното време,на скоро сменях работата и временно съм бая зает.а уикендите се търкулват като нищо напоследък..Жега е ,други работиКато цяло прекалено Бруталити излезе , малко не ми е в кръвта (да правя, не да слушам) такива стилове но такоз се пръкна,Следващите ше са си мелодетски само да повтасат овчи малко. Фракти,сори батка че не го миксирах със подобрения вариант на Бас-а,няма да се плашункаш за Файнъл-а ше свирнем на Лично съобщение. 10х овчи веднъж и Цитирай
LOE Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Тря заформим някой жам сешън с тебе След достатъчно количество бира разбира се... Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Аааа....! Яко е парчето! Разчупено, с яки рифчета и китарки като цяло (поздрави и на Dilyan_101 за солцата)! А вокалите ала-Bolt Thrower ми пълнят душата! (кой тоз дет грухти така, бре jFog?) Хехе... бравос, jFog, зарибявка е! П.П. Може би само барабанките могат да се пипнат със Хел-ския дръмкит щом няма възможност да се запишат на живо (абе, jFog, дека се подвизаваш, че толко няма един барабанюга около теб?), че и аз съм се убедил - на Фрутито малко зор стават по-реалити тъпаните! Айде, успех с файнъл микса - ще чакаме! Цитирай
jFog Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 Аааа....! Яко е парчето! Разчупено, с яки рифчета и китарки като цяло (поздрави и на Dilyan_101 за солцата)! А вокалите ала-Bolt Thrower ми пълнят душата! (кой тоз дет грухти така, бре jFog?) Хехе... бравос, jFog, зарибявка е! П.П. Може би само барабанките могат да се пипнат със Хел-ския дръмкит щом няма възможност да се запишат на живо (абе, jFog, дека се подвизаваш, че толко няма един барабанюга около теб?), че и аз съм се убедил - на Фрутито малко зор стават по-реалити тъпаните! Айде, успех с файнъл микса - ще чакаме! Кой да грухти дя?Деда ти.. и вокали няма наоколо Ако имаше как да вокалстваме с Фруриро сигурно щяхме и да го правиме.Леко съм на гъзъ на географията. Честно казано се бях зарибил с Дръмс форм хел,наоколо се пуснаха апетитни неща ,но после взех да търся из нета ... едни дивитита наискочиха..после май свалих няква програма... после се отегчих..аз ли бех тъп,програмата ли беше в гъзъ...мързелив ли съм.. нензамС фрутито горе долу стават няща.. бая играчка е ама ако му фанеш тръпката само свободно време ти трябва.. LOE-ев некой ден може и да си почечиш струнитегол хуй муй..ама няма да е в близките 2-3 семдици Цитирай
LOE Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 LOE-ев некой ден може и да си почечиш струнитегол хуй муй..ама няма да е в близките 2-3 семдици ъ? Кви муйове бе, май обърка форума Цитирай
jFog Отговорено Май 23, 2006 Автор Отговорено Май 23, 2006 LOE-ев некой ден може и да си почечиш струнитегол хуй муй..ама няма да е в близките 2-3 семдици ъ? Кви муйове бе, май обърка форума не дя, гол хуй муй=колко муй няма да те задявам. няма да се плашункаш Цитирай
Recommended Posts