emo15 Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 Здравейте и от мен! На 20 години съм. Аз винаги съм се интересувал от музика. Сам пиша текстове към музика от песни. Харесвам много различни стилове, предимно ню уейв, рок, Dire Straits, и ретро. Харесвам дори и някои метъл парчета от 80-те. Винаги съм искал да се прочуя така да се каже, но за съжаление в България повечето хора, занимаващи се с музика са песимисти. Другото е, че тук трябва сам да инвестираш в себе си, за да станеш известен. Не е като на Запад, където ако някой хареса как пееш лесно ще си намериш агент и т.н. Затова вместо да си търся хора за създаване на поп-рок банда, реших, че с лични средства ще финансирам своя индивидуална песен и видеоклип. Не ме интересува дали ще стана само one hit wonder, все пак е хубаво човек да има поне една известна песен, пък дори и да е само една. Искам да стана известен и по друга причина - за мен дори явяването на кастинг за предаване като Xfactor ще е една голяма победа, дори да не ме одобрят, защото имам т.нар. социална фобия. Но много силно искам да я преодолея и да докажа на себе си, че мога да изляза пред публика и, че няма какво да се притеснявам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 Добре дошъл. Еми какво да ти кажа - хващай се и действай. Според мен си длъжен да пробваш, а дори и да не се получи - няма за какво да съжаляваш! Успех! Цитирай
Recommended Posts