PAYNER Публикувано Май 19, 2006 Публикувано Май 19, 2006 Здравейте, не разбирам много от миди клавиатури затова нека ако някой разбира да ми обясни как работят, защото ми предлагат да си взема такава. Мерси предварително. Цитирай
yamaha Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Ще ти обясним ама кажи първо за какво смяташ да я ползваш? Цитирай
miro Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Я кажи каква е и колко пари струва ако не е тайна Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Ами миди-то по принцип е сигнал...то не съдържа звук в себе си! Което ще рече, че като имаш миди клавиатура трябва да я вържеш към нещо, което да издаде звук - комютър, саунд модул, или друг синтезатор примерно... Каквото и да правиш на миди клавиатурата и тя ще предава сигнал към другото устройство. Оттам нататък вече много зависи какви възможности има самата миди клавиатура и устройството което ще приема... Питай какво точно те интересува :hello: Цитирай
PAYNER Отговорено Май 20, 2006 Автор Отговорено Май 20, 2006 Трябва ми за кръчмарски мелодийки. Предлагат ми Radium за 373лв. Цитирай
miro Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 кой ти го предлага,къде и колко клавиша е модела? Цитирай
teo_style Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 кой ти го предлага,къде и колко клавиша е модела? Ей, Миро, ти да не си случайно от Нови пазар))) Цитирай
PAYNER Отговорено Май 21, 2006 Автор Отговорено Май 21, 2006 кой ти го предлага,къде и колко клавиша е модела? от един магазин на Пиротска, 61 клавиша е Цитирай
Templar-Knight Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Извинявай, Пайнер, че ти пиша в темата, но не ми се искаше да задавам въпроса в друга. Колко горе-долу излиза една среден клас миди-клавиатура? Цитирай
teo_style Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 май се сещам кой си :killyou: Е че може ли да се забрави един толкова талантлив клавирист като Миро............... :wall: :killyou: :killyou: :evil: Цитирай
PAYNER Отговорено Юни 7, 2006 Автор Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) Извинявай, Пайнер, че ти пиша в темата, но не ми се искаше да задавам въпроса в друга. Колко горе-долу излиза една среден клас миди-клавиатура? Ами не съм напълно сигурен, но може би около 250-350 лева, зависи от марката, клавиши и т.н. Редактирано Юни 7, 2006 от PAYNER Цитирай
Recommended Posts