Jump to content
Българският форум за музиканти

Нужен ми е съвет от опитни Китаристи!

Marti Karailiev

Recommended Posts

Значи все пак можело с каква да е китара, дори и когато уж е водеща в дадена песен ;) Иначе водещите неща в този тип чалга са други.

Плюс това каква-да-е-дъска не значи нещо, което да не може да се интонира, или да не е свираемо. Една евтина китара не значи, че ще те предаде веднага (или когато и да е, всъщност). Зависи как се отнасяш с нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите наблюдения между другото са, че дъските от 200 до 350 лв. вече не са баш-дъски. Аз имах един Stagg-страт, свирил съм на доста от евтините китари, в читалището се ползва Stagg Jaguar. И двата Стага звучаха много отчетливо и бяха доста точни. Иначе китара над 350 лв. за първа, не мисля че има нужда. Ако преди това си свирил на акустична/класическа е друга работа.

В първия случай, отиваш и си взимаш китара на външен вид, във втория отиваш и слушаш дали звука ти харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.