Icarus Отговорено Октомври 29, 2011 Share Отговорено Октомври 29, 2011 Значи все пак можело с каква да е китара, дори и когато уж е водеща в дадена песен Иначе водещите неща в този тип чалга са други. Плюс това каква-да-е-дъска не значи нещо, което да не може да се интонира, или да не е свираемо. Една евтина китара не значи, че ще те предаде веднага (или когато и да е, всъщност). Зависи как се отнасяш с нея. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Октомври 29, 2011 Share Отговорено Октомври 29, 2011 Моите наблюдения между другото са, че дъските от 200 до 350 лв. вече не са баш-дъски. Аз имах един Stagg-страт, свирил съм на доста от евтините китари, в читалището се ползва Stagg Jaguar. И двата Стага звучаха много отчетливо и бяха доста точни. Иначе китара над 350 лв. за първа, не мисля че има нужда. Ако преди това си свирил на акустична/класическа е друга работа. В първия случай, отиваш и си взимаш китара на външен вид, във втория отиваш и слушаш дали звука ти харесва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Октомври 29, 2011 Share Отговорено Октомври 29, 2011 Гледай да е някъв бърст, че черните не стават за чалга... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts