Jump to content
Българският форум за музиканти

Marti Karailiev

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Marti Karailiev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Имам въпрос към по напредналите китаристи и тези които се занимават професионално с китари! ...Значи имам класическа китара Yamaha G-235 и искам да я обурудвам със EQ Tuner Pickup и съответно да си има жак за да си я включвам към пулт, но тя фабрично няма такава екстра и искам да попитам как мога да и монтирам такова нещо и разбира се да не я разваля нещо още повече, както и да не повлияе зле на качеството на звука разбира се, и вобще дали е възмождно да се направи и ако да как!? Благодаря предварително...!!!
  2. Някой свирил ли е на такава, и с какво впечатление е останал ?
  3. Много благодаря за съветите!!! Определено имам нужда от вашето мнение, надявам се да имам късмета да попадна на добър инструмент! Значи трябва да се поразходя до магазините в София, Пловдив, пък и в Благоевград е добре да отида тъй като ми е по близо понеже аз съм от Гоце Делчев, и това което ще направя е да пробвам повече китари да изсвиря на тях нещо балканско и да направя разликата коя е за мен и коя НЕ. Иначе до 500 лв. съм навит да дам за китара и на по скъпи съм навит но ако е на изплащане Иначе ви благодаря много това исках да ме насочите към някои марки и модели щото не съм сигурен че в магазина няма да ми пробутат нещо ненужно
  4. Здравейте!!! Аз имам нужда от малко помощ. Значи аз съм начинаещ китарист, свиря на класическа китара от близо 2 години напреднах доста в нещата и сега едни музиканти ме викат в техния оркестър те свирят по свадби и предимно такава музика народни песни и чалга, и мисля че мога да се справя за да си изкарам някой лев, и проблема ми в случая е че трябва да си купя електрическа китара а не знам какво точно е най добро за мен, доколкото знам Ibanez и Fender са едни от най добрите китари но и са много скъпи. Така че ми е нужен съвет дали да си купя нещо по евтино или направо да си взема нещо скъпо за да не съжалявам един ден! Иначе съм се спрял на тази Cort-G210 ЕТО И СНИМКИ: http://media.snimka....5445952.jpg?r=0 http://media.snimka....5445953.jpg?r=0 Според вас тази добра ли е???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.