Mecho Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Ако беше форум за художници щеше да бъде: "Най ме кефи да прерисувам Пикасо." "Цяла седмица рисувам слънчогледите на Ван Гог" И нещо в Малмстийн-стила: "Аааа, аз се кефя да прекопирам на Рубенс хубавиците." По темата: Аз се каефя на Рубенсовите Цитирай
fluti Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Metallica/Diamond Head - Am I Evil :evil: Това си го учих преди 5-6 години, на акустичния Орфей в Студентски град... Бях си преписал таба на хартия, щото нямах компютър. :guitar: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Любимите ми сола,които "опитвам" да свиря : 1.Smoke on the water/deep purple/ 2.Burn/deep purple/ 3.When a blind man cries/deep purple/ 4.Highway Star/deep purple/ 5.Sweet satisfaction/whitesnake/ 6.Aways with me,aways with you/joe satriani/ 7.Sultans of swing/dire straits/ 8.From here to eternity/iron maiden/ 9.Wasting love/iron maiden/ 10.xxxx/yngwie j. malmsteen/ 11.I am a viking/ yngwie j. malmsteen/ 12.Монолог/АХАТ/ 13.Holly diver/dio/ 14.Heaven and hell/black sabbath/ 15.Tears of the dragon/ bruce dickinson/ 16.Heaven/ brian adams/ 17. Little wing/jimi hendrix/ 18. Marry had a little lamb/ steve ray vaughn/ 19.Layla/eric clapton/ 20.Still got the blues/gary moore/ 21.Blue Jeans/ZZTop/ Има и още със сигурност съм изпуснал някоя песен. Цитирай
Sieger Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 я па не свирим сола :green: Айде айде! Кажи си! Теб те знаем... Като имаш свободно време можеш да ми подшушнеш малко tips относно скоростното свирене на арпежи, че съм зациклил доста Цитирай
Zlatanov Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Dream Theater Pull me under Another day Spirit carries on Erotomania тези се опитвам да свиря Цитирай
rudibass Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 абе не съм китарист ама на 6ак атак солото на басиста го свира ...на праймъз -6ейк хендс уит бийф... томи дъ кет...антипоп...виктор уутън амейзинг грейс-киопаво....и е такива бради други Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Dream Theater Pull me under Another day Spirit carries on Erotomania тези се опитвам да свиря Бреййй Еротоманията второто соло дето е към края на инстроментала ми е още доста сложничко??? Ти за него ли говориш или за първото и второто??? Цитирай
Icarus Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 (Редактирано) Whiskey In The Jar, Purple Haze & Smoke On the Water. Love'em - just fuckin' around :guitar: :guitar: :guitar: Също и About A Girl Редактирано Май 20, 2006 от Icarus Цитирай
guitar1 Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 BLACK SABBATH-Paranoid ,Wicked World........ Led Zeppelin-Heartbreaker Metallica -One Цитирай
YJM Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Van Halen - Beat it За 10-на секунди соло показва че е гений. Който го изсвири има една бира от мене Цитирай
ultrazone Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 А де, много саааааааа :think: Ама от няколко месеца с групата правим ( за собствено удоволствие, разбира се, не е нещо целенасочено) THE CRYING MASHINE на Мистър ВАЙ и CRYSTAL PLANET и LOVE THING на бай Сатряни и много се надъхваме с тях. Но по принцип съм наблегнал в момента на MORNING STAR на Вини Мур, че е от години не съм го свирил и взе да ми бяга по тъча, а там са едни мътни и кървави :think: Цитирай
Recommended Posts