PentagraM Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Че така , след дълго размотаване из форума реших и аз да се регистрирам ! Казвам се Калоян и от около 4-5 години (леле кога станаха) свиря на китара. обурудването ми засега - китара Cort M-520 , кубе Randall RX-75R и едно S-Amp -че , за което съм чувал че ги прави някое момче от форума (евалата пич) . Като за начинаещ, мисля че е добре. В момента с едни приятели се мъчим да направим група тъй като свободно време и репетиционна има. Предполагам, че имам още доста да уча и се надявам тук да намирам полезна информация! Поздрави, Калоян! Цитирай
Lathron Отговорено Октомври 27, 2011 Отговорено Октомври 27, 2011 Добре дошъл и дано наистина намериш тук това, което ти трябва! Поздрави Цитирай
savov Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Добре дошъл! Гледам, че си от Поморие...та се сетих да те питам: Имате ли все още някаква местна телевизия...кабеларка с местен канал или др., защото от различни публикации в интернет разбрах, че вече нямало!?! Имам инфо за три телевизии в Поморие: ТВ ПОМОРИЕ, ТВ МАКС и РЕ ТЕ ПЛЮС (музикална)...!?! Нито една ли вече не съществува? Или пък са едно и също... (Няма актуални телефони и адрес в сайтовете.) Поздрави! Цитирай
PentagraM Отговорено Декември 10, 2011 Автор Отговорено Декември 10, 2011 Може и да те излъжа, но май вече си нямаме телевизия... За музика направо лайв на текила бара с Янко и другите момчета от "The Pomorians" Цитирай
Recommended Posts