Darkman Публикувано Януари 11, 2005 Публикувано Януари 11, 2005 ще ви бъда много благодарен,ако някои ми каже каде бих могъл да си дам процесора на поправка. знае ли някои? :wall: :hello: Цитирай
Darkman Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 знам ли кво му е :think: без да искам му включих друго зарядно,и от тогава нещо хич не бачка. неговото зарядно не работи,защото явно е изгоряло,и с мултицет го мерих(зарядното)ама неще. на процесора вкючих едно обикноженно зарядно,от 1000мА на 9v,но неще да искарва зжук,жапреки че лампичките му светят. и сега незнам какжо да го правя,на кои да го дам? за сажаление на старото му зарядно не пише нито параметри нито нищо да имаш разрешение на проблема? :wall: Цитирай
Darkman Отговорено Януари 11, 2005 Автор Отговорено Януари 11, 2005 :read: извинете ме за грешките в правописа ми,но често вместо В пиша Ж,вапрос на навик Цитирай
Bassko Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Моят дистър пък трудно се включва и изключва. Трябва да го натисна по един специфичен начин че да става от първия път! Цитирай
Delyan Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Проблемът може и да не е в процесора а в захранването ("зарядното"). Цитирай
Darkman Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 защо да е в зарядното,нали го смених сас ново,дето си е мощничко? :think: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 защо да е в зарядното,нали го смених сас ново,дето си е мощничко? :think: Да не би да е излязло прекалено мощничко? Цитирай
Darkman Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 абе незнам аз го пробвах и сас по слабичак,ама сащата работа,свети,ама звук няма Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 а какъв ти е процесора ? и така на гледане кой от адаптерите е по голям оригиналния или тоя дет си зел и на колко волта го пусна с новия адаптер ? Цитирай
Darkman Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 ART FX-1 пускам го на 9v. видимо са еднакви на големина,ама на оргиналниа нищо не пише Цитирай
Joys Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Може оригиналния да ти е с импулсно захранване, а другия не. Като на GSM. Не може да слагаш к'вото си искаш дори и с еднакви параметри на U, I ( напрежението и тока) Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 като гледам на него си пише, че иска 9 волта. предполагам, че този адаптер дето си ползвал 1А му е предостатъчен виш друго дали тоя адаптер дето си изнамерил наистина на изхода има 9волта, и дали напрежението на изхода е изправено, виш дали не си объркал + и - провери си кабелите за китарата дали са ти наред. и ако все още не работи ако искаш някой ден мини през студ. град да го видим Цитирай
Darkman Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 аз сас сигурност ще го дам на някои да го погледне,вапроса е че незнам на кои. вие не познавате ли някого? Цитирай
разбойник Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Имаше едно момче в тоя форум с нещо жълто и рогато на аватара (тибетски як може би) - фен, почитател, вманиачен, интересуващ се, нещо такова. Пробвай при него, явно се мъкне с музиканти и явно и преди е виждал китарни ефекти. Цитирай
Recommended Posts