vankata Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Здравейте ,да знае някой от къде в България може да се купят ключове 3PDT,благодаря предварително . Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 За жалост отговора е никъде. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Аааа не е така изобщо.Продават се в Ибей.Но доставката е малко бавна.Ще трябва да почакаш 20 тина дена но пък има много доставчици при които е безплатна доставката. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 ^А прочете ли въобще какво пита човека?Пита за България, а не за e-bay. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Октомври 27, 2011 Отговорено Октомври 27, 2011 Да верно сега забелязах.Значи твоя отговор е верния Цитирай
gearhead Отговорено Октомври 31, 2011 Отговорено Октомври 31, 2011 Здравей , ако не държиш ключето да е бутонен тип , за натискане с крак има такива с лостче и пак с 3 реда по 3 крака.Аз си купих такова с три позиции ON-OFF-ON , от един магазин във Варна до ботевата градинка.1-ва позиция включва 1-ви и втори ред , 3-та позиця включва 2-ри и 3-ти ред , средна позиция -изключва всичко Цитирай
rocker_vn Отговорено Ноември 24, 2011 Отговорено Ноември 24, 2011 е как ажеба се превключва с крак??? Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 (Редактирано) Трябва ти с крак включване и такива ключове се начиран в www.e-bay.co.uk или във www.farnell.com, в бълхария няма такъв бутон. Бутона се казва 3PDT http://bg.farnell.co...matchallpartial http://www.ebay.co.u...d=p3286.c0.m283 За да ти идват бързо, за 3-4 до 5 дни нещата от ибей, поръчвай си от английски доставчици. Влизаш в www.ebay.co.uk, търсиш каквото търсиш и отстрани в "Location" даваш отметката "UK Only". Имал съм проблеми с доставка от Америка, но от Англия всичко ми идва до седмица време в пощенската станция обслужваща адреса за доставка в България. Редактирано Ноември 25, 2011 от a_panov Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 Здравейте ,да знае някой от къде в България може да се купят ключове 3PDT,благодаря предварително . Всъщност никой освен vankata не знае за какви ключове става дума. Това дали е фуутсуич или така наречените troggle суичове или каквото и да е, никой не знае. Така, че на така пестеливо зададен въпрос, мисля че никой не може да отговори. Да не говорим, че vankata не е изразил нито 1 мнение по въпроса след първия си пост. 1 Цитирай
Recommended Posts