jokeman Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 (Редактирано) От две седмици насам моето The Internal Laterna се води вече група, тъй като към мен се присъедини и човека поканил ме в този форум, но за сега той запази анонимност за песента, тъй като по негови думи ми бил окепазил песента с неговото соло. А аз мисля точно обратното, мойта акустична китара звучи с типичен електронен перфекционизъм и всичко останало също, а това соло добавя човешкия фактор и песента изведнъж става много по - жива. Това ми е една от най - добрите песни от предстоящия албум и Ви я представям и на Вас да кажете какво мислите. За The Internal Laterna: Вече сме официално трима човека, аз, китариста и едно прекрасно момиче, което занапред ще работи с нас, като певица В момента довършвам и работата по сайта на групата и ще имате достъп до голяма информационна и музикална база, а в самия сайт ще имате даже възможност да представяте собствената си музика и да заемете участие Очаквам коментарите Ви относно песента Благодаря! http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=544169 *Препоръчвам Ви да изчакате плеъра да зареди песента докрай, за да не Ви прекъсва. И естествено е за предпочитане да пуснете версията с високо качество. Редактирано Май 18, 2006 от jokeman Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Ааа и да знаете, че солото е записано без предварителна подготовка, ние можем повече Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво Супер е парчето и има мноо професионален звук!!! Я кажи с кво си го записвал и от къде извади тея семли на клавирите??? ПП: Една лека забележка, ако мога да си позволя Соло китарата прекалено много изпъква, ако можеш да е намалиш малко няма да е лошо!! Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Относно семплите - не са семпли, ами синтезатора ми обработен леко Относно солото - не знам така ми хареса да е малко по - засилено, но ще се пипа още Мерси за мнението, постарах се доста над песента. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво, личи си, че е било обърнато доста внимание, а и е по-разнообразно парчето. Също съм на мнение да намалиш нивото на солото. Твърде много вика спрямо останалите и губи красотата си. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 jokeman написа: Ще се пипа, мерси Много мелодично парче. Хареса ми. Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) spotlight_kid написа: jokeman написа: Ще се пипа, мерси Много мелодично парче. Хареса ми. Мерсаж Дано още хора да го чуят и да дадат мнението си. Редактирано Май 18, 2006 от jokeman Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво бе,жестоко е парчето!!! А вокали? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 When I Met God ме кефи повече...а логото ти рулира отвсякъде Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Парчето е готино! А на този анонимния,ако е същия елемент за когото си мисля(и съм почти сигурен,че не бъркам) му предай,че излишната скромност не е по-добра от пределната фукня. И ако съм го уцелил - предай му също,че ще му спукам капачките и повече баскетбол няма да види,ако не се обади скоро да посвирим! Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Mephistofel написа: Парчето е готино! А на този анонимния,ако е същия елемент за когото си мисля(и съм почти сигурен,че не бъркам) му предай,че излишната скромност не е по-добра от пределната фукня. И ако съм го уцелил - предай му също,че ще му спукам капачките и повече баскетбол няма да види,ако не се обади скоро да посвирим! Хаха, стига бе, ние с него сме няма такава двойка на стрийтболче Цитирай
jFog Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) хубаво е определено. И аз като колегите смятам че е ПРЕКАЛЕНО силна китарата, ако искаш сам оте да се чува така доминиращо докато солира, може би е по добре да смъкнеш волумето на другите неща.. пробвай,Така направо всичко останало се посича и се чува само солото... Редактирано Юни 3, 2006 от jFog Цитирай
Phreaker Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 На мен много ми допада.Много е добро солото ,но наистина е малко силничко Цитирай
Recommended Posts