jokeman Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 (Редактирано) От две седмици насам моето The Internal Laterna се води вече група, тъй като към мен се присъедини и човека поканил ме в този форум, но за сега той запази анонимност за песента, тъй като по негови думи ми бил окепазил песента с неговото соло. А аз мисля точно обратното, мойта акустична китара звучи с типичен електронен перфекционизъм и всичко останало също, а това соло добавя човешкия фактор и песента изведнъж става много по - жива. Това ми е една от най - добрите песни от предстоящия албум и Ви я представям и на Вас да кажете какво мислите. За The Internal Laterna: Вече сме официално трима човека, аз, китариста и едно прекрасно момиче, което занапред ще работи с нас, като певица В момента довършвам и работата по сайта на групата и ще имате достъп до голяма информационна и музикална база, а в самия сайт ще имате даже възможност да представяте собствената си музика и да заемете участие Очаквам коментарите Ви относно песента Благодаря! http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=544169 *Препоръчвам Ви да изчакате плеъра да зареди песента докрай, за да не Ви прекъсва. И естествено е за предпочитане да пуснете версията с високо качество. Редактирано Май 18, 2006 от jokeman Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Ааа и да знаете, че солото е записано без предварителна подготовка, ние можем повече Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво Супер е парчето и има мноо професионален звук!!! Я кажи с кво си го записвал и от къде извади тея семли на клавирите??? ПП: Една лека забележка, ако мога да си позволя Соло китарата прекалено много изпъква, ако можеш да е намалиш малко няма да е лошо!! Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Относно семплите - не са семпли, ами синтезатора ми обработен леко Относно солото - не знам така ми хареса да е малко по - засилено, но ще се пипа още Мерси за мнението, постарах се доста над песента. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво, личи си, че е било обърнато доста внимание, а и е по-разнообразно парчето. Също съм на мнение да намалиш нивото на солото. Твърде много вика спрямо останалите и губи красотата си. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Ще се пипа, мерси Много мелодично парче. Хареса ми. Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) Ще се пипа, мерси Много мелодично парче. Хареса ми. Мерсаж Дано още хора да го чуят и да дадат мнението си. Редактирано Май 18, 2006 от jokeman Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Браво бе,жестоко е парчето!!! А вокали? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 When I Met God ме кефи повече...а логото ти рулира отвсякъде Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Парчето е готино! А на този анонимния,ако е същия елемент за когото си мисля(и съм почти сигурен,че не бъркам) му предай,че излишната скромност не е по-добра от пределната фукня. И ако съм го уцелил - предай му също,че ще му спукам капачките и повече баскетбол няма да види,ако не се обади скоро да посвирим! Цитирай
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Парчето е готино! А на този анонимния,ако е същия елемент за когото си мисля(и съм почти сигурен,че не бъркам) му предай,че излишната скромност не е по-добра от пределната фукня. И ако съм го уцелил - предай му също,че ще му спукам капачките и повече баскетбол няма да види,ако не се обади скоро да посвирим! Хаха, стига бе, ние с него сме няма такава двойка на стрийтболче Цитирай
jFog Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) хубаво е определено. И аз като колегите смятам че е ПРЕКАЛЕНО силна китарата, ако искаш сам оте да се чува така доминиращо докато солира, може би е по добре да смъкнеш волумето на другите неща.. пробвай,Така направо всичко останало се посича и се чува само солото... Редактирано Юни 3, 2006 от jFog Цитирай
Phreaker Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 На мен много ми допада.Много е добро солото ,но наистина е малко силничко Цитирай
Recommended Posts