Jump to content
Българският форум за музиканти

Зов за помощ от две нещастни китари


Recommended Posts

зДРАВЕЙТЕ,тук при мен има две акустични китари стари та чак престарели ... едната е с разлепен корпус , четири струни, разкъртен гриф ... другата има само някакъв проблем с грифа и са мнооооооого стари струните ... меракът ми е голям да ги оправя защото едната е на дядо ми Бог да го прости, и искам непременно да я оправя в негова памет ... другата ми я дадоха ... защото нямат място за нея у тях и аз със удоволствие приютих това бебче ... нооо ... има си нужда от поправка... така че горещо ви моля... за имейла или телефона на някой качествен лютиер, който не взима много и не е от онези надути жаби, дето всъщност и една струна не могат да закачат ... Благодаря ви предариелно !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен поглед върху нещата :). То така или иначе качествените лютиери, които имат работа, едва ли биха се заели точно с тия китари за без пари... както и да е. Има раздел "Изработка и ремонт" за такива питания. Имена на лютиери няма да давам, понеже след тези ми думи, ако го направя, автоматично ще ги обявя за "некачествени". Но ако си пуснеш темата там, със сигурност ще си намериш човек. Даже сега ще помоля да я преместят...

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.