vodolaza Публикувано Октомври 12, 2011 Публикувано Октомври 12, 2011 Здравейте на всички. Имам marshall кубе от по-старите. Та въпроса ми е: за да свири със драйв трябва да го усиля доста (няма master volume)и става доста шумен, живея във блок и така не мога да свиря когато си поискам. Кубето има 1 вход и 1 изход, изхода е същия като входа 1/4" Въпроса ми е ако купя някакъв адаптер от 1/4" към 3,5мм ще мога ли да включа слушалки? И като съм на слушалки ще се изключи ли голямата тон колона? Така поне ще си реша проблема със свиренето през по-късните часове на деня. Кубето е Marshall 5005 Благодаря. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 няма master volume КУЛТ!!! иначе ...да ще изключи говорителя 1 Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 То може и да го изключи, може и да е за слушалки изхода, но не се знае това което ще чуеш през слушалките до колко ще ти хареса... Цитирай
Recommended Posts