Jump to content
Българският форум за музиканти

vodolaza

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

vodolaza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Обществена Репутация

  1. vodolaza

    Въпрос

    Здравейте на всички. Имам marshall кубе от по-старите. Та въпроса ми е: за да свири със драйв трябва да го усиля доста (няма master volume)и става доста шумен, живея във блок и така не мога да свиря когато си поискам. Кубето има 1 вход и 1 изход, изхода е същия като входа 1/4" Въпроса ми е ако купя някакъв адаптер от 1/4" към 3,5мм ще мога ли да включа слушалки? И като съм на слушалки ще се изключи ли голямата тон колона? Така поне ще си реша проблема със свиренето през по-късните часове на деня. Кубето е Marshall 5005 Благодаря.
  2. Здравейте, някой има ли пръстовката на песента на куку-бент "Не сме светци" Кефи ме интрото за китарата, и искам да науча как да го изсвиря. Благодаря!
  3. vodolaza

    Съвет

    Здравейте пичове! На 16 години съм и от известно време свиря на акустическа китара, но ми се иска да си взема електрическа. Това ще е най рано лятото като събера пари, но искам да попитам за колко долу-горе може да се вземе качествена китара, усилвател, кабели и другите неща който ми трябват да свиря? В интернет гледах че има китайски комплекти за по 200 лева но струват ли си парите? Мисля да събера към 800лв. за китарата и другите аксесоари, та въпроса ми е по добре да взема нова китара или втора употреба за тези пари? Не искам да и стане нещо на втория месец а да я имам с години. Мерси много!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.