vallmusic Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Аз си купух CDP-100 втора употреба от USA за 300 $ като си вземах обратно ДДС-то, което си е далавера. До колкото знам то отдавна не се произвежда и едва ли го има по магазините, освен ако няма залежала стока. А втора употреба ще е трудно да си намериш, защото който го има, не му се продава - само 11 кг хамър акшън с говорители. Предното ми пиано беше Томан - 22 кг, че и голямо на размер - бегай далеч от него. То е най-ефтиния хамър акшън на пазара, но не е за пианисти .. то е за детето, което трябва сега да започва да се учи, но баща му няма достатъчно пари и място в къщи за друго пиано. Цитирай
dirma Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 vallmusic, като цена колко ти излезна доставката и от къде- ибей ли? Цитирай
patzo Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 (Редактирано) като гледам в Английския ибеи - чисто нови са по 300 лири, Тежи към 13кг. значи още 13 лири за доставка до бг. най-много 20, че е по-обемно. Редактирано Ноември 15, 2011 от patzo Цитирай
Ignat Отговорено Ноември 18, 2011 Отговорено Ноември 18, 2011 Аз се интересувам от нещо до 1500 лв., за подарък за любител пианист, т.е. жена ми. Досега гледах Ямаха в Динакорд, Кавай в магазина до музикална академия и Акустико на Одрин. Като всички имат модели в този ценови сегмент. Най-"дървено" от към функции е това на Ямаха. На външен вид изглежда по скоро като йоника на подставка. Кавай има доста повече функции и на визия го докарва на истинско пиано. Аксутико имат много модели и най-голяма функционалност, обаче малко сглобката ми изглежда достааа "дървенка". Естествено всички търговци си хвалеха стоката. Аз обаче съм музикален инвалид и честно казано всички ми звучаха еднакво и безбройните термини, с които ме засипаха нищо не ми говорят. Жена ми не е професионалист, но все пак е израснала в семейство на учител по пиано и макар да не е прихванала кой знае колко, не е съвсем и любител. За мен е важно, пияното по натам да може да се използва и подрастващата ми дъщеря, която сега е на 2 г., т.е майка й да я учи на това пиано. Какво бихте ми препоръчали? Предварително благодаря за помощта! Цитирай
Ignat Отговорено Ноември 18, 2011 Отговорено Ноември 18, 2011 Ще си позволя и още един ламерски въпрос или по-точно два: 1. Какви слушалки да й взема, все пак не мразим толкова комшиите. Пък и искам да си гледам телевизия в хола без да си пречим Интересува ме нещо до 100 лв, ако може да не е от масовите неща, които се продават в техномаркета. 2. Също и столче. Гледам че масово се продават едни правоъгълни в най-различни вариации, но попаднах и на едно кръгло въртящо се с интересен дизайн http://www.acusticobg.com/stol4eta%20za%20piano/stol%20280.jpg Може ли и тук малко помощ? Цитирай
Recommended Posts