go6o0802 Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Здравейте, колеги Избрал съм 3 от моите китари и се чудя коя да подаря на племенника понеже се нуждае от хубава китара ето ги и китарите Dean V Dave Mustaine Bolt-On Metallic Silver Electric Guitar Dean Dimebag Dime O Flage Floyd ML http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/3/4/4/440344.jpg Ibanez RG370 със сменен с оригинален флойд и чисто нови Seymour Duncans Хлапето (хлапе, хлапе вече на 17 години стана с повече брада от мен ) доста добре свири ,но китарата му вече е никаква и изобщо не е за неговото ниво Пускам тази тема защото си обичам всяка една китара и не мога да реша с коя да се разделя а искам и да му подаря възможно най-доброто 2
soundcraft Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 ...искам и да му подаря възможно най-доброто Щом е така давай третата.
bustard Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Mustaine VMNT-то ,защото е китара с големи възможности.По-лека е от ML-a и по-удобна(за мен) от другите две !
iliev.p Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 (Въпреки ,че на харизан "кон"зъби не се гледат),но все пак не може ли той сам да си избера тази която му е най удобна,най пасва,най харесва и т.н.Другият вариант е да му дадеш тази с която най малко свириш. 2
Lord Shredulous Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 (Редактирано) ^+1 Ако е фен - зарадвай го с един от сигничърите. Е най-добре да си избере сам. Редактирано Октомври 9, 2011 от Lord Shredulous 1
goshi Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Ех и аз да имах такъв вуйчо/чичо Иначе аз бих предпочел един от двата сигнечъра, по-скоро на Дайм
rockfire Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Аз бих предоставил на момчето само да направи избора ,както предложи колегата Илиев...+1 1
Acei Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 (Редактирано) Ако младежа е накой металджия, който свирми много сола и му требат 24 прага, веднага трилемата става на дилема. И след това ако младежа работи много със тремоло работата става ясна и обратното също става ясна. Така, че според това какво прави той лесно може да се избере Аза лично нямаше да се чудя и щях да му подаря втората. Тъй като тази е възможно най-удобна са свирене прав. поздрави Редактирано Октомври 9, 2011 от Acei 1
polaris Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Според мен избора зависи, от това какво свири племенника ти, както спомена Acei. А и щом свири от доста време и е добър, както ти казваш, ще може и сам да си избере.
tatkoogi Отговорено Октомври 9, 2011 Отговорено Октомври 9, 2011 Нека сам реши. Сигурен съм, че познава китарите ти добре и на момента ще направи избора си. А иначе става като в онази песен - "Дали да му даааам..." В дадения случай "Коя да му дам..." И евала за жеста , щом момчето заслужава! Поздрави! 1
go6o0802 Отговорено Октомври 9, 2011 Автор Отговорено Октомври 9, 2011 Ами пичове взех решение като го поразпитах малко тази сутрин.Оказа се ,че свири предимно траш ,а Дейв му е идол , но и много обича да ползва тремоло.Крайното ми решение е да му подаря на Дейв китарата + Ibanez RG370 Нека се радва и на двете китари Благодаря за бързите отговори 8
Recommended Posts