go6o0802 Публикувано Октомври 8, 2011 Share Публикувано Октомври 8, 2011 Здравейте, колеги Избрал съм 3 от моите китари и се чудя коя да подаря на племенника понеже се нуждае от хубава китара ето ги и китарите Dean V Dave Mustaine Bolt-On Metallic Silver Electric Guitar Dean Dimebag Dime O Flage Floyd ML http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/3/4/4/440344.jpg Ibanez RG370 със сменен с оригинален флойд и чисто нови Seymour Duncans Хлапето (хлапе, хлапе вече на 17 години стана с повече брада от мен ) доста добре свири ,но китарата му вече е никаква и изобщо не е за неговото ниво Пускам тази тема защото си обичам всяка една китара и не мога да реша с коя да се разделя а искам и да му подаря възможно най-доброто 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soundcraft Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 ...искам и да му подаря възможно най-доброто Щом е така давай третата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bustard Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Mustaine VMNT-то ,защото е китара с големи възможности.По-лека е от ML-a и по-удобна(за мен) от другите две ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 (Въпреки ,че на харизан "кон"зъби не се гледат),но все пак не може ли той сам да си избера тази която му е най удобна,най пасва,най харесва и т.н.Другият вариант е да му дадеш тази с която най малко свириш. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 (Редактирано) ^+1 Ако е фен - зарадвай го с един от сигничърите. Е най-добре да си избере сам. Редактирано Октомври 9, 2011 от Lord Shredulous 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goshi Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Ех и аз да имах такъв вуйчо/чичо Иначе аз бих предпочел един от двата сигнечъра, по-скоро на Дайм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 +1 Dean Dimebag Dime Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Аз бих предоставил на момчето само да направи избора ,както предложи колегата Илиев...+1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Ibanez RG370 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 +1 за Ibanez RG370 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Mustane +1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 (Редактирано) Ако младежа е накой металджия, който свирми много сола и му требат 24 прага, веднага трилемата става на дилема. И след това ако младежа работи много със тремоло работата става ясна и обратното също става ясна. Така, че според това какво прави той лесно може да се избере Аза лично нямаше да се чудя и щях да му подаря втората. Тъй като тази е възможно най-удобна са свирене прав. поздрави Редактирано Октомври 9, 2011 от Acei 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
polaris Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Според мен избора зависи, от това какво свири племенника ти, както спомена Acei. А и щом свири от доста време и е добър, както ти казваш, ще може и сам да си избере. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Нека сам реши. Сигурен съм, че познава китарите ти добре и на момента ще направи избора си. А иначе става като в онази песен - "Дали да му даааам..." В дадения случай "Коя да му дам..." И евала за жеста , щом момчето заслужава! Поздрави! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
go6o0802 Отговорено Октомври 9, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 9, 2011 Ами пичове взех решение като го поразпитах малко тази сутрин.Оказа се ,че свири предимно траш ,а Дейв му е идол , но и много обича да ползва тремоло.Крайното ми решение е да му подаря на Дейв китарата + Ibanez RG370 Нека се радва и на двете китари Благодаря за бързите отговори 8 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts