makermusic Публикувано Май 16, 2006 Публикувано Май 16, 2006 Здравейте!!! Интересува ме може ли някой от вас да ми даде повече информация за YAMAHA QS 300!!! Нета е доста беден откам подробности а аз се рових доста из него... Очаквам мненията ви... Благодаря предварително... Цитирай
Fortissimo Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Аве един приятел има постоянно проблеми с гумичките на клавишите. Не е от най-здравите. Цитирай
makermusic Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Да, знам за гумичките... Но това според мен не е чак толкова голям проблем тъй-като се подменят лесно и не са скапи... За разлика от някои други клавири на които гумичките им се продават на цели октави тук те са на бройка... Т.Е. подменяш си само гумичката коиато прави проблеми... Интересува ме повече друго... Лично мнение и впечатления относно класата на звука, вазможности за задълбочената му обработка наъ-вече при пианата щтрайха и Hammond органите... Ще сам благодарен ако ниакой сподели мнения, впечатления и препоръки... А на теб ти благодариа за инфото... Цитирай
dany Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Съмнявам се, че много хора в този форум могат да споделят личен опит. В такъв случай четеш ТУК и ТУК Цитирай
makermusic Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Мдаааа... Явно си прав наистина... Май никой нищо не знае и не може да каже по въпроса... Благодаря ти за линковете, въпреки че аз вече бях открил и прочел и двата сайта... Но благодаря все-пак... В сайтовете не пише нищо кой знае какво затова се обарнах кам вас но уви... Е, явно ще трябва да почакам докато получа инструмента след няколко дни и сам да се заровя в доста обемистото му упътване... Като открия някои нови истини относно инструмента ще пиша... Щеше ми се да имам някаква предварителна нагласа и подход към този инструмент но явно сблъсъкат ни ще е като на PERFECT STRANGERS!!! Чао засега... Цитирай
nicky_p Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 (Редактирано) Отиди в Саита на Ямаха и си свали Мануала, може да го прегледаш преди да получиш свирката!!! Супорт страница на Яамаха Редактирано Май 17, 2006 от nicky_p Цитирай
makermusic Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Много ти балгодаря за информацията и за предоставеният линк nicky_p!!! Наистина ще ми бъде много полезен... Клавират вече е при мен и на първо впечатление мога да кажа че е наистина сериозна машина за разлика от повсеместно ширещите се пластмасови вафли... Благодарен съм ти за предоставеният линк защото клавират ми доиде с упътване но... ... на италиянски!!! Сега вече си дръпнах упътването на английски и мисля да се потапям... Ше има много безсънни нощи... Мдааа... Цитирай
Recommended Posts