Jump to content
Българският форум за музиканти

обяснете за този роланд г-800 :)


JennY

Recommended Posts

хора на някои да му е познат роланд г-800 искам да си купувам някакъв скоро и незнам по принцип си искам роланд ем2000 но като гледам този г800 има повече октави , зип има ли по - добър ли е?? не съм го виждала ако някои знае ще съм му благодарна да сподели мнение , а не пречи и да ме посъветвате за около 2000лв горе долу какво да си взема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джени,не се влияй от октавите.Свиква се бързо с тях.Не се спирай и на Г1000,много стар клавир-морално остарял.а ти си приготвила пари за нов.Разгледай ВА 3.При Бозов можеш да го купиш за 2300лв+стойка и калъф НОВ.Модула му е същия като на ВА 76 и е от съвременните клавири.А има и функций които са с много плюсове:B-deam,sequencer,touch screen.............

Ако не знаеш саита на Бозов ще ти го дам.www.bozovmusic.com.ако ще свириш сама е по добре да си вземеш голяма клавиатура.Но ако имаш някой солист(китара,кларинет,)нещо такова да солира,ти е достатъчен този.

А ако решиш да си вземаш г1000 трудно ще намериш запазен клавир,защото това е модел поне от преди 5, 6г.А знаеш как се амортизира тази техника,особенно в кръчмарска обстановка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.