Gee Tee Age Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 да. благодаря на всички за коментарите, а темата си плаче за лок
KILL_EM_ALL Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 са да кажа за пича-пич браво аз кат почвах и бях на два месеца още и акордите не знаех а са съм най добрия китарист в форума -така че не ги слушай другите кво ти говорат Eха, дай да те чуем бе брат некъде да си чул малмстиин да е свирил за безпари
KingdomX Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 са да кажа за пича-пич браво аз кат почвах и бях на два месеца още и акордите не знаех а са съм най добрия китарист в форума -така че не ги слушай другите кво ти говорат Eха, дай да те чуем бе брат некъде да си чул малмстиин да е свирил за безпари има ли значение кой колко може да сври, щот аз все си мисля че всеки музикант е достоен за уважение, било то и простия мангал който си свирука на тарамбучката.Така че хора не почвайте спор на който му се види края...винаги ще се намери някой по добър от вас.
RockoBG Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 (Редактирано) добре ще продължавам с повторенията. и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва Тука сме само наши 'ора, ама т'ва не го казвай пред други, че много ше ти се смеят! и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва Ей тва веднага си го добавям към подписа, че мно'о ми 'ареса. Лъжа, разбира се Редактирано Май 17, 2006 от RockoBG
LOE Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 А пък според мен човек да каже сам за себе си че е добър си е простотия, пък да каже че е най-добрия си е просто ниска култура. Оценките се дават от другите, и то на базата на демонстрация на умения. А тей като въпросния индивид не е показал нищо освен лоша граматика и правопис просто не важи
jokeman Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Ха, аз парчето не го намерих, но е хубаво че даваш нещата си... Аз никога не съм свирил добре на каквато и да е била китара, но започнах да си показвам песните чак след две години усърдна работа за усъвършенстване...
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) А пък според мен човек да каже сам за себе си че е добър си е простотия, пък да каже че е най-добрия си е просто ниска култура. Оценките се дават от другите, и то на базата на демонстрация на умения. А тей като въпросния индивид не е показал нищо освен лоша граматика и правопис просто не важи Извинявам се, но говориш за лоша граматика и правопис!!! Виж си запитайките!!!! Иначе съм съгласен с твойто мнение, че е глупаво да се самохвалиш!! Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! Редактирано Май 18, 2006 от EmchoDT
LOE Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Извинявам се, но говориш за лоша граматика и правопис!!! Виж си запитайките!!!!Иначе съм съгласен с твойто мнение, че е глупаво да се самохвалиш!! Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! ЗапЕтайките са ми добре
KingdomX Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Извинявам се, но говориш за лоша граматика и правопис!!! Виж си запитайките!!!!Иначе съм съгласен с твойто мнение, че е глупаво да се самохвалиш!! Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! ЗапЕтайките са ми добре не не са запетая се слага и пред "че" и в сложните иречения, простите такива се отделяс със запетайки. Но това според мен няма никакво значение, тъй като човек обикновенно бърза да публикува нещо и недоглежда, какво е написал :wall: :wall:
Recommended Posts