Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
са да кажа за пича-пич браво аз кат почвах и бях на два месеца още и акордите не знаех а са съм най добрия китарист в форума -така че не ги слушай другите кво ти говорат

Eха, дай да те чуем бе

брат некъде да си чул малмстиин да е свирил за безпари

;)

Отговорено
са да кажа за пича-пич браво аз кат почвах и бях на два месеца още и акордите не знаех а са съм най добрия китарист в форума -така че не ги слушай другите кво ти говорат

Eха, дай да те чуем бе

брат некъде да си чул малмстиин да е свирил за безпари

;)

;););):bravo: има ли значение кой колко може да сври, щот аз все си мисля че всеки музикант е достоен за уважение, било то и простия мангал който си свирука на тарамбучката.Така че хора не почвайте спор на който му се види края...винаги ще се намери някой по добър от вас. :bravo::P

Отговорено (Редактирано)
добре ще продължавам с повторенията. и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва

Тука сме само наши 'ора, ама т'ва не го казвай пред други, че много ше ти се смеят! ;);)

и следващия път ще си настроя китарата явно държите на тва

Ей тва веднага си го добавям към подписа, че мно'о ми 'ареса.

Лъжа, разбира се

Редактирано от RockoBG
Отговорено

А пък според мен човек да каже сам за себе си че е добър си е простотия, пък да каже че е най-добрия си е просто ниска култура. Оценките се дават от другите, и то на базата на демонстрация на умения. А тей като въпросния индивид не е показал нищо освен лоша граматика и правопис просто не важи ;)

Отговорено

Ха, аз парчето не го намерих, но е хубаво че даваш нещата си... :godbless: Аз никога не съм свирил добре на каквато и да е била китара, но започнах да си показвам песните чак след две години усърдна работа за усъвършенстване...

Отговорено (Редактирано)
А пък според мен човек да каже сам за себе си че е добър си е простотия, пък да каже че е най-добрия си е просто ниска култура. Оценките се дават от другите, и то на базата на демонстрация на умения. А тей като въпросния индивид не е показал нищо освен лоша граматика и правопис просто не важи  :godbless:

Извинявам се, но говориш за лоша граматика и правопис!!! Виж си запитайките!!!!

Иначе съм съгласен с твойто мнение, че е глупаво да се самохвалиш!!

Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! :godbless:

Редактирано от EmchoDT
Отговорено

Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! :metalist:

ЗапЕтайките са ми добре

Отговорено

Ае УСПЕХ на младия китарист!!!!!! :metalist:

ЗапЕтайките са ми добре

не не са :virtuoz::D;):) запетая се слага и пред "че" :D:D и в сложните иречения, простите такива се отделяс със запетайки.

Но това според мен няма никакво значение, тъй като човек обикновенно бърза да публикува нещо и недоглежда, какво е написал ;) :wall: :wall:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.