Monica Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 Здравейте! Казвам се Моника, и съм на 16, от Благоевград. Свиря на китара от 2 години - първоначално на акустична, в края на май месец тази година си взех първата електрическа. ^^ Още съм начинаеща, защото се уча предимно вкъщи от видео уроци, но въпреки това, мисля че с постоянство ще напредна. Иначе, слушам почти всякакъв вид музика (без народно, поп фолк и опера), но най на сърце ми е heavy/power/speed метъла. Любимите ми групи могат да се видят в подписа ми xD Случайно намерих форума, и се регистрирах с целта да науча повече, тъй като намерих много полезни неща тук. Taaa, това е.. Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 Мии, Добре дошла приятно изкарване в форума ти пожелавам Цитирай
blr Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 Добре дошла във форума! Радвам се, че все още има млади хора, които пишат грамотно и смислено. Пожелавам ти успех! Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 Добре дошла! Приятно прекарване и много вдъхновение! Надявам се да намериш всичко, от което имаш нужда! Цитирай
savov Отговорено Септември 24, 2011 Отговорено Септември 24, 2011 Добре дошла и на теб! Явно с IvDarrell сте си дружки...и двете на 16 години от Благоевград. Видях, че сте се регистрирали и в един ден и двете. Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts