Mar4enko Публикувано Септември 19, 2011 Публикувано Септември 19, 2011 Да не разводняваме форума - там ще го питам нещо. Бпагодаря предварително ! Цитирай
rockfire Отговорено Септември 19, 2011 Отговорено Септември 19, 2011 Затова е форум, питай смело! Нямам опит точно с този модел,но имат всички нещо сходно! А и тука има спецове по процесори! 1 Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 20, 2011 Автор Отговорено Септември 20, 2011 Ами добре. Моля някой който има такъв да ми прати снимка на захранването на процесора. Моя ще го продавам, а омешахме захранванията с едни клавири. То и с техните работи ама искам да си го дам с оригиналното захранване. Снимка само на етикета ще е достатъчна. Поздрави на всички! Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 20, 2011 Автор Отговорено Септември 20, 2011 (Редактирано) Както винаги си на ниво ! Б Л А Г О Д А Р Я !!!!! Редактирано Септември 20, 2011 от Mar4enko 1 Цитирай
go6o0802 Отговорено Септември 20, 2011 Отговорено Септември 20, 2011 Понеже видях темата ,вместо да пускам нова тук ще пиша.Имам Korg AX5G въпросът ми е има ли начин да си подредя няколко ефекта един по друг да речем Wah-Distortion-Clean един след друг , както са ми в момента е много досадно да спирам да свиря за да стигна от Distortion до Clean или нещо друго. Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 20, 2011 Отговорено Септември 20, 2011 Към основния питащ. Винаги, ама ВИНАГИ си маркирай кабелите и захранванията.Дали с хартиено тиксо( гафер, боя) или някаква друга маркировка. Много помага .....както вече ти е ясно....! Цитирай
rockfire Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 За питащия go6o0802 : Момче младо не чакай всичко наготово! Ето ти упътване ,ако не ти е любим тоз език намери някой да ти го преведе това /само да не е чичко гугъл/ http://www.korg.com/uploads/Support/AX5G_OM_EFG2_633661622631280000.pdf Сигурно има и други страници посветени на този модел и видео ... Дерзай! 1 Цитирай
Recommended Posts