zverra Публикувано Септември 13, 2011 Share Публикувано Септември 13, 2011 Имам frontman 15 g и наскоро го разглобих и видях че вътре е оставено място за reverb ама никъде в не мога да намеря схемата и какви елементи са необходими ако някой ги знае нека ми пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Септември 13, 2011 Share Отговорено Септември 13, 2011 Какви компоненти за добавяне са нужни си личи по изобразените контури на платката, там където са "липсващите" елементи. Стойностите са ти проблем, защото подробна схема трудно се намира сканирана. А нали се сещаш, че трябва да си закупиш и пружините? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fallenblood Отговорено Септември 13, 2011 Share Отговорено Септември 13, 2011 потърси схемата на модела 15R - той май е същото + reverb виж, подходяща пружина не знам откъде ще си намериш. тук-там излизат на старо във форума, обаче е много вероятно да са ти твърде големи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Септември 13, 2011 Share Отговорено Септември 13, 2011 Ей това е: По-лесният начин е да си купиш Fener Frontman 15 DSP и да продадеш твоето. Друг вариант е да ползваш външен ефект - дилей, ревърб, може и процесор. Сметни си кое ти е по-изгодно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deadman_walking Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) На мен също ми се върти в главата тази ,,безумна,, идея, но за сега все още не съм намерил време да го направя, не че ми е необходим ривърб, а просто за спорта. Ето схемата и сървиз менюуала, мисля че ще са ти достатъчни :My link My link Успех. Редактирано Септември 14, 2011 от deadman_walking Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор тъпото Отговорено Септември 14, 2011 Share Отговорено Септември 14, 2011 Не си струва да се мъчите изобщо, тия кубенца са яко зле, аз имам такова 15R, с реверба звука става пълна тенекия, все едно от тенджера излиза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zverra Отговорено Септември 18, 2011 Автор Share Отговорено Септември 18, 2011 Мерси много за схемите А кубето го правя повече за кеф аз не него без това не свиря много много та поне да си поиграя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts