Yo The Real Публикувано Септември 12, 2011 Публикувано Септември 12, 2011 Вчера преобърнах пианото в китара, стана доста добре и го записах. Кавъра не е за да покаже някакви големи способности от моя страна, просто за да има разнообразие в раздела. P.S. Извинявам се много, ако някой е помислил, че това е вокален кавър. Както съм написал под клипа, съжалявам и аз че не мога да пея. Цитирай
VERSUS Отговорено Септември 13, 2011 Отговорено Септември 13, 2011 Братле, надявам се това да прозвучи като градивна критика и така да го възприемеш. Първо хубаво е, че слушаш разнообразна музика, Адел е невероятен изпълнител. Изключително неточно изпълнение.. Разминаваш се през цялото време, на някои места тотално се губиш, а на припева ритмиката, която свириш, няма нищо общо. На всеки се случва да се обърка, но не знам защо си решил, че е достатъчно добро, за да го показваш на други хора, би трябвало да можеш да чуеш за какво разминаване става въпрос. Това е, работи върху ритмиката, свири с метроном, СЛУШАЙ. Успех! 3 Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 13, 2011 Автор Отговорено Септември 13, 2011 Разбира се, че го възприемам като градивна критика. За хвалби го пускам във Фейсбук, за да науча нещо - тук. Песента се получаваше много добре и точно, когато разбира се не я записвах. Някак си пред камерата се притесних. Също, може да звучи и като евтино оправдание, но не чувах особено добре записа. Особено след като гласа и се включва, китарата ми тотално потъна. За ритмиката при припева - тук оправдание нямам, но пък имам обяснение - песента ме зарежда с такава енергия, че ми трябва малко време докато започна да си контролирам ръцете, честно. Това е и всъщност причината да направя кавър на песента. За това, че може би не е трябвало да го качвам - може би си прав, но и не е лошо да се виждат по-разнообразни кавъри, били те и лоши. Пък и далеч по-големи мацаници е имало тук. Благодаря за коментара, keep calm and listen to Adele. Цитирай
VERSUS Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 За мацаниците спор няма. Иначе оправданието, че не си чувал музиката не е евтино, нормално е да се случи когато записваш така. Помисли за алтернативен вариант, при който ще чуваш по-ясно записа, например със слушалки. Цитирай
Recommended Posts