misterj Публикувано Септември 9, 2011 Публикувано Септември 9, 2011 Налага ми се да запиша "нежно и спокойно" парче и в този ред на мисли имам нужда от помощ. Ще са ми нужни няколко семпли на барабанче с четки. Нямам представа още за песента, така че не мога да кажа дали ще е по-добре дълбоко или плитко. Ако някой има възможност да ми запише по няколко удара с четка и да ми прати линк за сваляне, ще съм благодарен. Няма нужда да ги реже - аз ще си ги чопна и оправя. Благодаря предварително. Цитирай
vihro Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 Най-добре търси в нета готови семпли. Това което искаш е много трудно изпълнимо, защото много малко хора тук свирят с четки/май останаха малко онези, които изобщо свирят на акустични барабани, а какво да говорим за четки/ това е различна техника и няколко "удара" не те оправят-голяма част от техниката на свирене с четки е на база провлачване по кожата, също и това, че единици имат условията да записват. И за да не звуча крайно "ганьовски"/нали у нас всеки ти казва защо едно нещо не може да стане, вместо обратното/ измисли си парчето, дай да ти чуем идеята, за да стане ясно какво точно търсиш и тогава някой може да си предложи услугите. А аз с удоволствие бих ти записал цялото парче/безплатно/ но съм на другия край на БГ и нямам условия за запис, освен ако не отида в студиото тук и не си платя. Успех! Цитирай
rockfire Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 (Редактирано) В Шумен има студио значи. бравос никой не се е похвалил досега! ------------- Мога да ти запиша барабанче с четка ,като намеря такава...може да се проточи 1-2 седмици... Сори! Редактирано Септември 9, 2011 от rockfire Цитирай
Recommended Posts