Lerd Публикувано Май 11, 2006 Share Публикувано Май 11, 2006 Здравейте м разполагам със около 700лв и много се чуда какво да си взема,трябва ми нещо за метал мисля си за Ибанез но ми казаха че ще е по добре да си направя по поръчка от бг бас,защото щял да е от по висок клас за тези пари,вие какво ще кажете,кум какво ще ме насочите :wall: Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ianko Отговорено Май 11, 2006 Share Отговорено Май 11, 2006 А знаеш ли какво да искаш от един бас и да го поръчаш от лютиер ???? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lerd Отговорено Май 11, 2006 Автор Share Отговорено Май 11, 2006 Ами горе долу Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 Мога само да ти дам съвет да се обърнеш към колегата от форума с ник pacman!!! Аз за жалост не можах да се възползвам от услугите му, а и загубих няколко познанства, защото наобещаха неща, които не можаха да изпълнят, но той прави определено красиви басове! Останалото е от теб! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 И един съвет от мен. Казвам тти го от личен опит. Намри си хардуера преди да тръгнеш да си правиш бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 ^ True...^ Аз направих обратното, и все още тегля...а за pacman - няма да сгрешиш, ако избереш той да ти прави баса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 17, 2006 Share Отговорено Май 17, 2006 пи4 ако има6 700 кинта6те ти препоръ4ам да мине6 по магазините в джаза например и е такива подобни... може6 да си хареса6 не6то..понякога оттам излизат мн яки тупалки...преди се продаде един миузикмен +немам буква+ за 600 кинта който по някакава при4ина 6те6е да ти свър6и мн добра работа и то не само за метал...с уважение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts