Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Ааа, няма да се отървеш толкова лесно! Кога ще си вземеш едни нормални футболни обувки? Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Трън в очите са ти моите чепици, а? Бих се наградил по някое време с един чифт, но за момента не ми пречи. Още повече, че до сега участието ми в отбора е свързано предимно с подобни на свободна борба прояви и сравнително рядък контакт с топка 1 Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Обещано: снимка на моя милост от първият ми паспорт. Годината е 1992, а аз съм строг, но справедлив метълист с тежък уклон към силови спортове КЛИКНИ ТУК! SEXY! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 до сега участието ми в отбора е свързано предимно с подобни на свободна борба прояви и сравнително рядък контакт с топка Аз си мислех, че съм уникална с това, че играя ръгби докато другите играят футбол... 1 Цитирай
Recommended Posts